• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor FK Sarajevo: Očekujem 3:0 za nas

Direktor FK Sarajevo Dino Selimović izjavio da meč protiv Borca koji je prekinut upadom navijača Sarajeva bude registrovan 3:0 za njegovu ekipu.

 Direktor FK Sarajevo: Očekujem 3:0 za nas Izvor: MONDO

On tvrdi da je poslije prekida meča održan sastanak kriznog štaba na kojem su prisustvovali čelnici dva kluba, delegat, sudija i predstavnik policijskih snaga i da je na njemu donesena odluka da se utakmica nastavi.

“Odmah nakon što je meč prekinut održan je sastanak na kojem je dogovoreno da su se stekli uslovi za nastavak susreta i čak je glavni sudija pištaljkom pozvao igrače Borca da izađu na teren. Međutim, nakon toga dešavaju se stvari koje mi nisu jasne. Radili su telefoni, no mi očekujemo da se Takmičarska komisija striktno drži propisa i pravila, te da na sutrašnjoj sjednici susret registruje sa 3:0", izjavio je Selimović sa SportSport.ba.

"Zahvalio bih se policiji na brzoj reakciji, te bi ovim putem poručio da mi je strašno žao zbog svega što se desilo. Par pojedinaca koji su ovo uradili nisu navijači Sarajeva i mi ih ne možemo smatrati takvim. Nisu više dobrodošli na Koševo i mi ćemo učiti sve da im u budućnosti onemogućimo dolazak na naše utakmice. Na kraju bih čestitao i gostujućim igračima na fer i korektnoj igri", dodao je Selimović.

(MONDO, Foto: Avaz.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC