• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani prijetili Albertu Nađu

Grupa mladića upala na sastanak sportskog direktora Partizana, zbog čega je on zatražio prijem u kabinetu ministra policije pre nekoliko dana.

 Huligani prijetili Albertu Nađu Izvor: MONDO

Albert Nađ bio je prije nekoliko dana u policiji. Tražio je prijem u kabinetu ministra poslije upada huligana na sastanak koji je imao sa generalnim sekretarom Partizana Darkom Gruborom, prenosi "Blic", pozivajući se na izvore iz policije.

Na sastanak Nađa i Grubora u kancelariju je upala grupa mladića, nakon čega je sportski direktor Partizana odmah napustio prostoriju. On, kako tvrdi izvor "Blica", ne poznaje momke koji su to učinili, i nije mogao da kaže da li su navijači. Nađ je dodao da je Grubor nekoliko dana ranije uvijeno "zaprijetio" da bi određeni mangupi mogli da naprave problem.

"Nađ nije podnio prijavu. Nije bilo nikakvog incidenta i on je želio da samo još neko sazna šta se dogodilo. On vjeruje da momci nisu sami upali na sastanak već da su to sigurno učinili na nečiji nagovor, možda i predsjednika kluba Dragana Đurića, sa kojim nije u najboljim odnosima", rekao je izvor beogradskog lista.

Nađ je poslije toga želio da se obrati i članovima Upravnog odbora Partizana kako bi im pojasnio kakva je situacija u klubu i sa kakvim ljudima sede svakog dana za stolom. On je insistirao da tom sastanku prisustvuje zapisničar, koji bi zabilježio svaku izgovorenu riječ, ali je predsjednik Đurić to osujetio.

Sukob na relaciji Nađ - Đurić traje od avgusta kada se sportski direktor Partizana javno i žestoko usprotivio prodaji Aleksandra Mitrovića Anderlehtu. Nađ je tada novinarima izjavio da je preglasan na Upravnom odboru i da zato smatra da nije učetvovao u prodaji Mitrovića.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC