• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pike: Real je komedija! Anćeloti: Bolje igraj

Fudbaler Barselone ismijao pobjedu Madriđana protiv Elčea u 96. minutu iz penala.

 Pike: Real je komedija! Anćeloti: Bolje igraj Izvor: MONDO

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti nikako nije mogao da bude zadovoljan igrom svog tima na meču 6. kola Primere protiv Elčea.

"Kraljevski klub" slavio je tek u šestom minutu sudijske nadoknade i to pogotkom Kristijana Ronalda iz jedanaesterca (2:1).

"Nisam zadovoljan, moramo da igramo drugačije. Mučili smo se tokom utakmice, posebno u završnici. Nećemo pobijediti u derbiju ako budemo igrali ovako. Moramo da pronađemo drugačija rješenja protiv ekipa koje se dobro brane", rekao je Anćeloti.

Trenera Madriđana pogodio je i komentar fudbalera Barselone Đerara Pikea, koji se "sprdao" na račun igre i pobjede najvećeg rivala.

"Gledam komediju na kanalu Plus. To je uvijek lijepo gledati u kasne sate", napisao je Pike tokom duela na svom Twitter profilu.

Anćeloti je kritikovao reprezentativca Španije zbog tog komentara.

"On više mora da razmišlja o igri nego da priča. Pike je bolji na terenu, nego van njega", rekao je Anćeloti i dodao da nije dobro vidio situaciju, posle koje je dosuđen penal za njegov tim.

"Teško je pričati o takvim situacijama, pošto sa klupe ne možete dobro da vidite. Ne volim da pričam o sudijskim odlukama. Razgovarao sam sa Pepeom i rekao mi je da je bio penal, da ga je oborio protivnički igrač", rekao je stateg Reala, koji je trenutno treći na tabeli Primere sa 16 bodova, dva manje od vodećih Barselone i Atletiko Madrida.(Beta Foto: Guliver/Getty images/How Foo Yeen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC