• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad i het-trik sjajnog Stefana Šćepovića!

Partizan ima samo dva napadača, a treći koji je na pozajmici u Španiji igra sezonu karijere. Na šest utakmica za Hihon postigao osam golova.

 Sad i het-trik sjajnog Stefana Šćepovića! Izvor: MONDO

Utakmica Sporting Hihon - Eibar tek što je bila počela postala je vijest. Preciznije od petog minuta...

Stefan Šćepović, naravno, opet je bio strijelac. I to ne jednog, ne i dva, već tri gola u pobjedi svoje ekipe rezultatom 3:2!

Napadač Partizana na pozajmici u španskom klubu, koji se bori za povratak u Primeru, uspio je da se na sedam utakmica od početka Segunde "upiše" u strijelce na šest.


Postigao je osam golova! Na posljednjem meču u petom, 52. i 58. minutu, jedan iz penala.

Ako Hihon postigne gol, Srbin ili je u grupi strijelaca ili je jedini za Sporting, što je već dva puta bio slučaj. Sjajna serija je prekinuta u prošlom kolu, kada je cijeli tim iz Hihona ostao na "nuli" u porazu od Alavesa (0:3).

Šćepović je ponovo prvi na listi strijelaca, jer je uspio da pretekne Fofa iz Ponferadina i Kikea iz Murisje, koji su postigli po pet pogodaka. Neprimjetno je stigao iz Humske u Španiju, kažu novinari na Iberijskom poluostrvu.

Crno-bijeli nisu planirali da ga zadrže pošto se iz izraelskog Ašdoda vratio sa pozajmice. Otišao je u špansku drugu ligu i vrlo brzo postao zvijezda. U Španiji maju samo reči hvale za 23-godišnjeg Beograđanina.

"Ovaj mladi napadač vrlo brzo je postao poznat zahvaljujući činjenici da je na svakoj od prvih pet utakmica bio strijelac za Sporting", navode mediji i dodaju: "Stalna je opasnost po protivnički gol, ima savršen udarac unutrašnjim dijelom stopala i to vrlo uspješno koristi. Vrlo je jak u duelu. Šćepović je igrač profila Raul Gonzales", hvale Srbina španski novinari.

Šćepović je na dobrom putu i da obori lični rekord po broju postignutih golova u jednog profesionalnoj sezoni.

Najviše ih je postigao igrajući za Hapoel Akre, na 31 utakmici dao je 13 golova. U Partizanu je osam puta bio strijelac na 14 mečava, a u Izraelu šest puta za 13 nastupa.

(MONDO, foto: FK Partizan/Area Multimedia RSG)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC