• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Kakav tandem - Staridž/Suarez

Liverpul je dobio veliko "pojačanje". Poslije suspenzije, vratio se Suarez i dao dva gola Sanderlendu. Briljirao je Staridž s golom i asistencijama.

 PREMIJER: Kakav tandem - Staridž/Suarez Izvor: MONDO

Danijel Staridž je jednim golom i sa dvije asistencije povratniku iz kazne Luisu Suarezu osigurao trijumf Liverpula u Sanderlendu (1:3) i diobu drugog mjesta na tabeli!

Biće to sjajan tandem "redsa". Menadžer Brendan Rodžers svakako zadovoljno trlja ruke, ali i moli Boga da Suarez ponovo ne zabrlja stvar.

Liverpul je na drugom mjestu poslije šest kola u engleskoj Premijer ligi! Tako dobar start nije viđen još iz vremena Jana Raša i Kenija Dalgliša. A, najzaslužniji za odlične rezultate Redsa ove sezone je napadač Danijel Staridž, koji je postigao pet golova na šest mečeva!

Engleski reprezentativac, koji je prošle zime stigao iz Čelsija u Liverpul, praktično je sam pobijedio Sanderlend (1:3) na stadionu "Svjetlosti" i donio Rodžersovom timu četvrti uzastopni trijumf.

Najprije je u 28. minutu na dodavanje kapitena Stivena Džerarda načeo "crne mačke", da bi osam minuta kasnije asistencijom omogućio Suarezu da nastavi svoju fantasičnu golgetersku seriju protiv Sanderlenda - šesti pogodak na šestoj utakmici!

Tačku na sjajnu partiju stavio je u 89. minutu kada je svojom drugom asistencijom ponovo natjerao Urugvajca da zaboravi da je propustio prethodnih deset utakmica zbog suspenzije izazvane ujedanjem srpskog kapitena iz Čelsija Branislava Ivanovića.

Domaćin je odlučnije ušao u drugo poluvrijeme i brzo smanjio rezultat preko Emanuela Đakerinija, ali snage za preokret ili barem izjednačenje nije imao.

Pobjedu gostiju je u 89. minutu ovjerio sjajni Suarez, koji se očigledno uželio fudbala...

"Kanarincima" u nedjelju nije pomogla nedavna smjena temeramentnog Italijana Paola di Kanija pa će novi menadžer Kevin Bol morati još više da zapne kako bi probudio uspavane "crne mačke".

Nedjelja nije bila dobar dan ni za navijače Stouk sitija, koji su na svom "Britanija stadionu" poraženi od Noriča (0:1).

Krivac za treći poraz Stouka ove sezone bio je odlični vezista "kanarinaca" Džonatan Hoson, koji je u 24. minutu dalekometnim udarcem pogodio mrežu domaćih. Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović je mogao samo da paradom uljepša pogodak.



REZULTATI 6. KOLA:

Stouk - Norvič 0:1 (0:1)
/Hoson 24/

Sanderlend - Liverpul 1:3 (0:2)
/Đakerini 52 - Staridž 28, Suarez 38, 89/

U ponedjeljak:

Everton - Njukasl

U subotu:

Totenhem - Čelsi 1:1 (1:0)
/Sigurdson 19 - Teri 65/

Aston Vila - Mančester siti 3:2 (0:1)
/El Ahmadi 51, Bakuna 73, Veiman 75 - Ture 45, Džeko 56/

Fulam – Kardif 1:2 (1:1)
/Ruiz 45 - Kalker 12, Mač 90+2/

Hal - Vest Hem 1:0 (1:0)
/Bredi pen 12/

Mančester junajted - VBA 1:2 (0:0)
/Runi 57 - Amalfitano 54, Berahino 67/

Sautempton - Kristal Palas 2:0 (2:0)
/Osvaldo 47, Lambert 49/

Svonsi - Arsenal 1:2 (0:0)
/Dejvis 81 - Gnabri 58, Remzi 62/

TABELA: Arsenal 15, Liverpul 13, Totenhem 13, Čelsi 11, Sautempton 11, Mančester siti 10, Hal 10, Everton (-1) 9, Aston Vila 9, VBA 8, Kardif 8, Mančester junajted 7, Svonsi 7, Stouk 7, Njukasl (-1) 7, Norič 7, Vest Hem 5, Fulam 4, Kristal Palas 3, Sanderlend 1.

(MONDO, foto: Tanjug/AP/Scott Heppell)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC