• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osmijesi na treningu Zvezde

Poslije dugo vremena na treningu fudbalera Crvene zvezde vladalo je dobro raspoloženje, a viđen je i po koji osmijeh na licima igrača.

 Osmijesi na treningu Zvezde Izvor: MONDO

Poslije ubjedljive pobjede protiv Spartaka u nedjelju uveče, raspoloženje na treningu Crvene zvezde bilo je mnogo bolje nego prethodnih ponedjeljaka, odnosno nakon remija sa Donjim Sremom i poraza od Voždovca.

Crveno-bijeli su na najbolji način iskoristili poraz Partizana od Vojvodine u Novom Sadu i smanjili zaostatak za "vječitim rivalom" sa šest na tri boda.

Očigledno, veliki kamen pao je sa srca fudbalera Zvezde, koji su se poslije dugo vremena šalili i smijali na treningu podno sjeverne tribine "Marakane".

Ipak, 5:0 protiv Spartaka ne znači i kraj problemima. To je poslije utakmice istakao i trener Slaviša Stojanović.

"Ova pobjeda nam je dobrodošla, nadam se da će psihičko breme malo splasnuti i da ćemo nastaviti u ovom tempu", priželjkuje slovenački strateg.

Zbog bolova u koljenu nešto ranije od saigrača trening je završio Marko Mirić, dok je bilo vidno da Miloša Ninkovića i dalje muče leđa.

"Izguraću još utakmicu sa Čukaričkim, pa ću pauzu zbog reprezentacija probati da iskoristim da saniram bolove", rekao je Ninković novinarima.

Poslije treninga, samoinicijativno, sa radom su nastavili Jovan Krneta i Darko Lazić. Dvojica mladih štopera centrirali su jedan drugome i tako vježbali skok igru, jednu od najslabijih tačaka Crvene zvezde ove sezone.

(Nikola Janković, MONDO, foto: MONDO/Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC