• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina: Šćepanović mijenja Butorovića?

Privatni preduzetnik iz Novog Sada Zoran Šćepanović najozbiljniji je kandidat da na mjestu predsjednika Voše zamijeni Balšu Butorovića.

 Vojvodina: Šćepanović mijenja Butorovića? Izvor: MONDO

Balša Butorović, sin pokojnog predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića, na sljedećoj sjednici Skupštine kluba navodno planira da se povuče.

"Sportski žurnal", pozivajući se na dobro obaviještene izvore, navodi da bi njegovo mjesto prvog čovjeka Vojvodine trebalo da preuzme Zoran Šćepanović, privatnik iz Novog Sada.

Šćepanović je odnedavno član Upravnog odbora i trenutno je prvi kandidat za čelnog čovjeka kluba.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi mladog Butorovića trebalo da naslijedi Mirko Dubroja, koji je prije nekoliko godina bio član Uprave kluba, a jedno vrijeme vršilac dužnosti predsjednika, a u opticaju su bile i druge kombinacije, prije svega sa ljudima iz svijeta biznisa, kako bi finansijski oporavili ozbiljno posrnuli novosadski klub. Ipak, Šćepanović je sada "iskočio" u prvi plan.

Neizvjesnost oko toga ko će preuzeti čelno mjesto Vojvodine neće trajati dugo, jer je Balša Butorović dužan da u skladu sa odredbama Statuta kluba odgovori na pokrenutu inicijativu 28 članova Skupštine i u određenom roku odredi termin za vanrednu sjednicu tog tijela.

Balša Butorović izabran je krajem juna za predsjednika Vojvodine umjesto svog oca Ratka, koji je dvije nedjelje prije toga iznenada preminuo.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC