• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović za MONDO: Željo apsolutni favorit

Slaviju u osmini finala Kupa BiH očekuje duel sa Željom. Prvi meč igra se u Istočnom Sarajevu 23. oktobra. Revanš je 14 dana kasnije na "Grbavici".

 Radović za MONDO: Željo apsolutni favorit Izvor: MONDO

Slavija je nakon uvodnog neuspjeha u Premijer ligi BiH vezala šest mečeva bez poraza. Ipak, na posljednja tri meča ekipa Dragana Radovića nije osvojila niti jedan bod i nalazi se u rezultatskoj krizi.

Tim iz Istočnog Sarajeva prilikom žrijeba osmine finala Kupa BiH za protivnika dobio je, čini se, najtežeg mogućeg protivnika.

"Željezničaru je u ovom trenutku ostao samo Kup i vjerovatno će sve snage usmjeriti ka ovom takmičenju. Mislim da u ovom momentu nismo mogli dobiti težeg protivnika. Željezničar mnogo zaostaje u prvenstvu da bi išli na šampionsku titulu, tako da jedini trofej kojem se mogu nadati ovaj u Kupu BiH. Mi se nećemo predati, probaćemo dati sve od sebe i pokušati izbaciti Želju, ali oni su apsolutni favoriti u ovom dvomeču", rekao je trener Slavije Dragan Radović u razgovoru za MONDO.

Prije petnaestak dana Slavija je u prvenstvenom meču uspjela ostati neporažena na Grbavici. Možete li nešto slično ponoviti i u Kup susretu?

"Ubjedljiv poraz od Radnika na domaćem terenu nas je poremetio. Tek sada 'dolazimo sebi' i polako se vraćamo. Odigrali smo solidno u Banjaluci protiv Borca, iako to još nije ono što ja priželjkujem. Ukoliko uspijemo doći do forme sa početka prvenstva, sigurno da možemo pružiti jak otpor Željezničaru i eliminisati ga. U suprotnom, biće veoma teško", naglasio je Radović.

Međutim, prije duela sa Sarajlijama, "sokolove" očekuju dva izuzetno teška meča u Premijer ligi. Prvi već za vikend na domaćem terenu protiv Širokog Brijega, a zatim i gostovanje "fenjerašu" Leotaru.

Takođe, "plavo-bijeli" sutra igraju protiv drugoligaša Republike Srpske OFK Glasinca 2011 u okviru šesnaestine finala Kupa Republike Srpske.

"Problem nam stvara činjenica da nemamo veliki broj igrača koje bi mogli rotirati. Igrači su dosta istrošeni, raspored je zgusnut, tako da će nam biti izuzetno teško u narednom periodu", dodao je iskusni stručnjak, koji će na sutrašnjem meču na Sokocu pružiti priliku igračima koji imaju manju minutažu u prvenstvu.

Slavija je u šesnaestini finala na svom terenu savladala federalnog drugoligaša Orašje sa 2:0.

(B. Jakovljević - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC