• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Da nas Zvezda i dalje gleda odozdo

Vezista Partizana nije imao sreću da donese bod crno-bijelima u Novom Sadu. Ali, vjeruje da nova serija pobjeda počinje od meča sa Javorom.

 Marković: Da nas Zvezda i dalje gleda odozdo Izvor: MONDO

Igrao se prvi minut sudijske nadoknade vremena u Novom Sadu, kada je Saša Marković poslao projektil ka golu Vojvodine. Prečka gola Mateja Delača se tresla dobrih 30-ak sekundi, ali na sreću novosadskih crveno-bijelih Partizan više nije imao vremena da stigne do izjednačenja.

"Nisam imao sreću da pogodim, ali nadam se da će biti golova u narednim utakmicama", rekao je novinarima Saša Marković u utorak poslije treninga u "Zemunelu", dva dana poslije prvog poraza crno-bijelih u tekućem šampionatu.

U nekoliko navrata tokom izjave, Marković je pominjao sreću kao presudni faktor za poraz. Ali, da li je sve baš do sreće?

"Ušli smo loše u drugo poluvrijeme. Mi smo u prvom poluvremenu imali šanse, ali nismo postigli gol. Onda nas je stigla kazna kako to već biva", rekao je Marković.

Prvi naredni rival crno-bijelima biće čvrsti Javor koji dolazi u Humsku.

"Jedva čekamo da izađemo na teren i da poslije pauze od dvije nedjelje opet nastavimo u pobjedničkom ritmu", kategoričan je Partizanov "vezista".

A komšije iz Crvene zvezde likuju poslije poraza crno-bijelih, ubjedljivog trijumfas nad Spartakom. Prednost crno-bijelih smanjena je na tri boda...

"Mi gledamo samo sebe, a oni neka gledaju i nas, to je njihova stvar. Na nama je da pobjeđujemo i osvojimo sedmu titulu u nizu. A oni neka nas i dalje gledaju odozdo", poruka je Saše Markovića.

(Predrag Vujić, MONDO, Foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC