• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nine u MONDU: Živio bih i u Borči, za titulu!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković bio je gost redakcije MONDA u utorak i odgovarao je na pitanja naših čitalaca, a jednog je i nagradio dresom.

 Nine u MONDU: Živio bih i u Borči, za titulu! Izvor: MONDO

Redakcija MONDA se, tokom prethodnih desetak dana, pretvorila u neku vrstu "Kuće slavnih", kada su Crvena zvezda i Partizan u pitanju.

Poslije Dejana Stankovića, Saše Ilića i Duška Vujoševića, u goste nam je došao i Miloš Ninković.

Kada je odlučio da kaže "NE" rezonima i "DA" zaljubljenosti, riječ "ljubimac" dobila je sasvim drugu dimenziju među navijačima Crvene zvezde. Malo ko je bio i biće "mezimče" kao Ninković, kojem se i danas, tri mjeseca nakon što je odbio Viljareal, Olimpijakos, Seltu i Evijan i potpisao za posrnulu Crvenu zvezdu, zvezdaši dive i klanjaju.

To dokazuju i brojna pitanja koja ste, u trci za još neupotrebljenim bijelim "Puma" dresom, slali putem komentara na našem portalu, Facebooka i Twittera. Velika većina pitanja bila je vezana za Ninkovićev dolazak - zašto i kako!?

Njemu je to, nije krio, prijalo i na to pitanje, ali i mnoga druga, Ninković je dao baš "jake" odgovore koje ćemo vam u opširnom intervjuu donijeti u srijedu.

Za danas, odlučili smo da objavimo mini-intervju sastavljen od najaznimljivijih pitanja koja ste mu vi, MONDOVCI, postavili, a on je jednog od vas, Branka Puzevića studenta prava na Beogradskom univerzitetu, častio potpisanim dresom.

Evo šta vas je zanimalo...



Twitter - @flameni_ - Da li je tačno da je Radomir Antić na SP 2010. tjerao Vidića i Kuzmanovića da poslije prve dvije utakmice vježbaju prekide zavezanih ruku?

"Da li je to tačno? Ma, nije, naravno. Ne znam otkud to..."

Twitter - Miloš Bovan - Da li se nekad zapitaš: 'Šta mi je ovo trebalo?', misleći na dolazak u Zvezdu u ovom trenutku. Hvala što si došao šta god bio odgovor #pitajMN

"Došlo mi je dva, tri puta, ali vidjeću na kraju sezone da li sam uradio pravu stvar ili ne..."

Twitter - Incognito - Da li smatraš da izreka: 'Čovjek koji ulazi u kuću koja se ruši, ili je lud, ili je kuća njegova' opisuje tvoj dolazak u Zvezdu? :) #pitajMN

"Da, prepoznao sam se odmah, to povezuje moj dolazak u Crvenu zvezdu? Hmmm, pa ima malo istine u tome..."

Twitter - #13 - Koja je najgluplja stvar koju si ikada kupio? #pitaj MN

"Morao bih satima da pričam o stvarima koje sam kupovao, a nikad ih nisam upotrijebio. Od odjeće i obuće, do drugih 'gluposti'... Mislim da svi imamo tih grešaka, više ili manje".

Facebook - Branko Puzović - Ako bi uslovi za osvajanje "duple krune" bili da se obrije, ošiša na 'nulu', preseli u Borču i postigne autogol na derbiju, da li pristao?

"Pošto već živim u Ovči hahahaha...", rekao je sa osmijehom, a onda se ogradio:

"Zezam se, zezam se... Pa, sad! Pristajem, ali ako bih mogao samo da izbacim taj autogol u derbiju? Evo, pristajem i da živim u Borči!"



Facebook - Ivan Dimitrijević - Da li ga činjenica da navijači poslije poraza od Voždovca nisu tražili da skine dres u neku ruku čini srećnijim, jer su tako pokazali koliko cene to što je došao u klub u ovako teškom trenutku?

"Ja sam dres već bio skinuo, cijela ekipa je skinula, ja sam skinuo... Generalno nije bilo lijepo, bez obzira na to da li su izdvajali nekoga ili ne. Cijela slika je govorila o klubu, a ne o nama igračima. Mi smo izgubili od Voždovca i nama veća kazna od toga nije bila potrebna. Nije mi bilo svejedno, iako su me odvojili na stranu. Nije mi bilo uopšte lijepo..."

Facebook - Dragan Paripović - U nedjelju igrate protiv Čukaričkog. Da li ćeš se radovati ako postigneš gol?

"Došao sam ovdje da uzmem titulu, tako da će biti radovanja, ali se sigurno neću radovati kao da sam ga dao Partizanu. Svakom golu se radujem. Mislim da time što se možda ne bih radovao ne bih uradio ništa specijalno, jer svi ljudi iz Čukaričkog znaju koliko volim taj klub i koliko mi je on dao. Biće radovanja..."

www.mondo.rs - lukareli - Da li si zainteresovan da promijeniš menadžera? Ako jesi, javi se da završimo nešto...

"Lukareli, a? Je l' ostavio broj telefona?"

www.mondo.rs - Zoki FKCZ - Da li možeš da povučeš paralelu i objasniš razliku između odlaska na Sjever, gdje se "srce daje" i izlaska na teren, gdje se "srce ostavlja"?

"Pfff...", prvo se zamislio, pa rekao:

"Lakše je biti na Sjeveru".

Potom obrazložio...

"Kad sam došao i poslije prvih par utakmica pred punim stadionom shvatio sam da je jako teško 'dolje'. Na terenu bi sve uradio, a na kraju se dogodi da ne uradiš ništa. Od prevelike želje bi sve radio, i odbranio gol, i dao gol, i asistirao, i oduzeo loptu, i predriblao ga, i napravio faul... A, na kraju ne uradiš ništa od te prevelike želje. Sigurno da je lakše 'gore'".

www.mondo.rs - Nenad - Zbog čega niko ne ostaje poslije treninga da radi individualno? Da li vam je to zabranjeno ili niko ne želi da radi na sebi?

"Generalno, poslije treninga uopšte ne ostajemo", rekao je i dodao:

"Nama je obaveza da izađemo pola sata prije početka treninga i tada je igraču ostavljeno da radi ono što smatra da treba. Neko šutira na gol, neko vježba prijem, dribling, ali poslije treninga svi zajedno odradimo istezanje i idemo u svlačionicu".

www.mondo.rs - Dušan - Koja je najljepša uspomena koja te veže za Banovo Brdo i gdje si najviše izlazio na Brdu?

"Banovo Brdo... Ja sam kao klinac samo 'visio' u Požeškoj, to je bila moja ulica i danas je tako. A, gdje smo visili? Bila je neka picerija 'Natali', čini mi se i mislim da možda čak više ne postoji.
.."

www.mondo.rs - mirkis - Koja je najveća prepreka koju si morao da preskočiš, da bi danas bio tu gde jesi?

"Najveća prepreka? Da ubijedim ženu da me ne ostavi, hahaha...", rekao je i iznenadio i nas.

Jesi li uspio?

"Za sada jesam!", rekao je sa osmijehom.

www.mondo.rs - krajsnik - Da li je istina da je Dauda najveći "domaćin" pod tuševima? Pozdrav iz Vukovara.

"Ne znam, tušira se u šortsu ha haaa", rekao je.

Zašto?

"Zašto? Otkud znam, možda nešto krije, nisam siguran...", slegao je ramenima.

www.mondo.rs - zlatni zub - Da li bi ti smetalo da istetoviram tvoj lik na leđima?

"Meni lično ne bi smetalo, ali mislim da će tebi smetati poslije nekog vremena, pa bolje me ne tetoviraj...",
namignuo je popularni Nine, kojem smo na kraju mini intervjua čitalaca naložili da se odluči za najzanimljivije pitanje i obraduje autora.

"Moram da razmislim, nije uopšte lako jer su me mnoga pitanja nasmijala, a na neka sam se i zamislio", rekao je gledajući papir i prelomio:

"'Ajde neka bude ovo za Borču, pa ako budem morao lično da mu nosim, nije mi daleko, usput mi je, do Ovče", završio je sa osmijehom i napomenuo potpisujući se na bijeli dres:

"Nismo još igrali u njemu, tako da je ovo 'svjetska premijera'".

Do čitanja...

(Nikola Janković - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC