• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelnici Zvezde oštetili državu za milione?

Policija završila istragu poslovanja FK Crvena zvezda i proslijedila tužilaštvu dokumentaciju koja tereti klupska rukovodstva za mahinacije.

 Čelnici Zvezde oštetili državu za milione? Izvor: MONDO

FK Crvena zvezda je oštećen za sedam miliona, a država za devet miliona evra, tvrdi list "Informer" u izdanju za srijedu, pozivajući se na "dobro obaviještene izvore".

U petogodišnjem periodu na "Marakani" navodno je nestalo sedam miliona evra samo od transfera igrača i utajeno je čak devet miliona evra poreza.

Predsjednici Crvene zvezde u periodu od 2007. do 2012. godine bili su Dragan Stojković, Toplica Spasojević, Dobrivoje Tanasijević i Vladan Lukić, a ističe se da niko od njih nije želio da komentariše ova saznanja.

Beogradski list dalje navodi da su prošle sedmice, u okviru provjere sumnjivog poslovanja navodno obavljeni informantivni razgovori s petoricom nekadašnjih članova Upravnog odbora Crvene zvezde Ivanom Todorovim, Igorom Butulijom, Branimirom Babarogićem, Dušanom Mrakićem i Vladicom Popovićem.

Sagovornici "Informera" iz policije očekuju da će, na osnovu istrage, biti podignuta optužnica protiv barem petorice bivših rukovodilaca Crvene zvezde, ali i nekoliko rukovodilaca Partizana.

"U okviru Zvezdinog i Partizanovog poslovanja provjerena je dokumentacija o transferima više od 90 fudbalera. Utvrđene su brojne nezakonitosti koje nikako ne bi smjele da ostanu nekažnjene", citira se neimenovani izvor u tekstu.

Bivši generalni sekretari Crvene zvezde Đorđe Stefanović, Andrija Kleut i Saša Kozić navodno su odbacili mogućnost da je klub utajio porez za sumu od čak devet miliona evra.

(Tanjug, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC