• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimoviću, ovu želju moraš da ispuniš!

Posljednja želja dječaka Hajrudina Kamenjaša iz Vareša, koji boluje od teškog oblika leukemije, je da vidi fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

 Ibrahimoviću, ovu želju moraš da ispuniš! Izvor: MONDO

"Osmogodišnji Hajrudin se već šest godina liječi od teške bolesti, a posljednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom posljednjom željom me zaduži mali Hajrudin koji nema više mnogo vremena. Njegova majka Amela Kamenjaš me je takođe zamolila grcajući u suzama da preduzmem sve i pokušam da ispunim ovu posljednju želju njenog sina Hajrudina", napisala je na svom Facebook profilu Tevhida Rekić, koja u Njemačkoj ima humanitarnu organizaciju preko koje pomaže u liječenju djece iz BiH.

"Po prognozi ljekara mali Hajrudin nema mnogo vremena. Najviše mjesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem ili sa njegovim menedžerom da nam pomognu. Takođe ovim putem molim sve medije da se uključe u ovu akciju i da zajedno ispunimo želju malog Hajrudina. Teške momente prolazimo sa našom djecom koja nažalost odlaze u teškoj bolesti. Ja nisam moćna da ispunim Hajrudinu želju bez vaše pomoći. Molim vas podijelite ovaj post, jer vjerujem da možemo zajedno da ispunimo ovu posljednju želju. Nije nam bitan prevoz i gdje se Zlatan nalazi. Ja ću sve ostalo da organizujem, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane. Vjerujem u nas", stoji još u poruci.

Zlatane, ti si na potezu. Ovaj gol vredniji je od bilo kog drugog u nadoknadi vremena.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC