• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić objavio spisak za "furiju" i Albance

Selektor U21 reprezentacije BiH Vlado Jagodić objavio je spisak igrača za predstojeće kvalifikacione mečeve za EP sa Španijom i Albanijom.

 Jagodić objavio spisak za "furiju" i Albance Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine oba susreta igra u gostima, 10. oktobra protiv Španije, a pet dana kasnije protiv Albanije.

Na spisku selektora Jagodića nalazi se 20 igrača koji će se okupiti u nedjelju naveče (6. 10.) u hotelu „Radon Plaza“ u Sarajevu.

Jagodićev spisak: Kristijan Jajalo (Sesvete), Kenan Pirić (Gent), Tomislav Barišić (Zagreb), Gojko Cimirot (Sarajevo), Adnan Kovačević (Sarajevo), Sead Jakupović (Čelik), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Dino Bevab (Zagreb), Bojan Letić (Velež), Srđan Grahovac (Borac), Aldin Čajić (Teplice), Rade Krunić (Donji Srem), Sanjin Prcić (Sošo), Haris Duljević (Olimpik), Goran Zakarić (Široki Brijeg), Mario Kvesić (Split), Aleksandar Subić (Borac), Marko Maletić (Os), Jasmin Mešanović (Čelik), Amer Bekić (Zrinjski).

U Španiju će Jagodić povesti 18 igrača i dva golmana, dok će u rezervi biti pet imena koja će možda dobiti poziv za duel sa Albanijom.

"Primoran sam pozvati manji broj igrača jer imamo problema s transportom za Španiju. Na spisku će se naći 18 igrača i dva golmana, ali imaćemo u rezervi nekih pet imena, koje ću možda pozvati za utakmicu u Albaniji. Neki igrači su izgubili status u svojim klubovima i nisu dobili pozive", izjavio je Jagodić i dodao:

"Na početku kvalifikacija doživjeli smo dva nenadana poraza i sada moramo ići u Španiju po dobar rezultat. Pričati o pobjedi protiv Španaca je nerealno, jer oni su apsolutni favoriti, ali nećemo se predati. S druge strane u Albaniju idemo po pobjedu, jer smatram da smo dosta kvalitetniji".

(MONDO, foto: FS BiH)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC