• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ušati" pehar Lige šampiona stiže u Banjaluku

Prvi grad u Bosni i Hercegovini koji će biti domaćin peharu Lige šampiona je Banjaluka! "Ušati" pehar će Banjalučani moći da vide uživo 9. oktobra.

 "Ušati" pehar Lige šampiona stiže u Banjaluku Izvor: MONDO

UEFA Champions League Trophy Tour dolazi 9. oktobra u Banjaluku, od 11. do 13. oktobra je u Sarajevu, a dan kasnije ide u Mostar, prenio je sarajevski portal "Kliks". U sva tri grada, biće organizovana i posebna zabava za djecu u vidu fudbalskih utakmica.

Dolazak autobusa sa trofejem LŠ očekuje se oko 14 časova u Banjaluci, a od tada biće upriličeno fotografisanje sa peharom do 18 sati, kada će UEFA Champions League Trophy Tour, krenuti put Sarajeva.

Turnejar, koju predstavlja UniCredit banka, upriličiće svojevrnu izložbu pa se posjetiocima centralnog događaja u Sarajevu radi lakšeg pristupa preporučuje besplatna prijava za brzi prolaz preko mikro stranice, te Facebook stranice UniCredit Bank.

Registrovani posjetioci će dobiti Trophy Tour karticu koja će im omogućiti otključavanje i preuzimanje multimedijalnog sadržaja tokom izložbe. Dodatno, svi fanovi će se moći fotografisati sa "ušatim" trofejem i na licu mjesta preuzeti izrađenu fotografiju.

Turneja trofeja Lige šampiona postaje dio evropske tradicije. Od 2009. do 2012. godine, Turneja je posjetila 13 zemalja, a više od 480.000 fanova je uživalo u ovom jedinstvenom događaju, koji je prešao više od 10.500 kilometara, i na kojem je napravljeno oko 116.000 fotografija.

UEFA Champions League Trophy Tour, počela je u petak, 20. septembra u gradu domaćinu finala LŠ 2015. godine - Berlinu, trajaće pet nedjelja u okviru kojih će nakon Njemačke, Mađarske i Rumunije posjetiti Bosnu i Hercegovinu i Bugarsku.

(MONDO, foto: Google)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC