• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Bambi pokrenuo "armiju"

Rusi u Moskvi pobijedili češku Viktoriju i osvojili prve bodove ove sezone u Ligi šampiona. Zoran Tošić strijelac za CSKA.

 LŠ: Bambi pokrenuo "armiju" Izvor: MONDO

Fudbaleri CSKA iz Moskve pobijedili su na svom terenu Viktoriju Plzen 3:2 (2:1), u prvoj utakmici Grupe D drugog kola Lige šampiona.

Strijelci za CSKA bili su Zoran Tošić u 19. i Keizuke Honda u 29. minutu, dok je Radim Reznik postigao autogol u 78. Pogotke za češku ekipu postigli su František Rajtoral u četvrtom i Marek Bakoš u 90. minutu.

Gosti su brzo poveli...

Milan Petržela je šutirao, lopta se odbila od Sergeja Ignjaševiča do Rajtorala, koji je ostao sam na desnoj strani i lako savladao golmana ruske ekipe Igora Akinfejeva.

CSKA je izjednačio poslije kontranapada, a to je ujedno bila i kazna za Čehe koji su propustili dvije lijepe prilike da povećaju prednost.

Stiven Zuber je proigrao Ahmeda Musu, koji je prodro u kazneni prostor i dodao do Tošića, srpski reprezentativac je šutirao sa 11 metara, a lopta je pogodila jednog odbrambenog igrača Viktorije i prevarila golmana češkog tima.

Moskovljani su 10 minuta kasnije preokrenuli rezultat kada je Honda, poslije odličnog pasa Tošića, izašao sam ispred golmana Viktorije Matuša Kozačika i lako ga savladao.

Do poluvremena nije bilo većih šansi, a CSKA je već početkom drugog imao odličnu priliku da poveća prednost.

Kiril Nabalkin ubacio je loptu po zemlji sa desne strane, Musa je ostao sam na četiri metra od gola Viktorije, ali je pogodio stativu.

Ipak, CSKA je uspio da dođe do trećeg gola poslije velike greške fudbalera iz Češke.

Musa je ubacio loptu u šesnaesterac, a Reznik je intervenisao ispred jednog igrača CSKA tako što je vratio loptu svom golmanu, ali je ona prošla ispod noge Kozačika i ušla u gol.

Viktorija je do kraja utakmice samo uspjela da smanji zaostatak pošto se u zaustavnom vremenu Bakoš najbolje snašao u protivničkom kaznenom prostoru.

CSKA je tako došao do prvih bodova, poslije početnog poraza od branioca trofeja Bajern Minhena, dok je Plzen i dalje bez bodova.

U drugoj utakmici Mančester Siti će od 20.45 dočekati Bajern.

(MONDO, Beta, Foto: AP Photo/Dmitry Lovetsky)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC