• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klopu još jedan meč suspenzije

Trener Borusije propustio je duel sa Olimpikom zbog ispada u porazu od Napolija (1:2), a sa tribina gledaće i duel protiv Arsenala, saopštila UEFA.

 Klopu još jedan meč suspenzije Izvor: MONDO

Jirgen Klop je na meču protiv Napolija u prvom kolu Lige šampiona verbalno šikanirao pomoćnog sudiju zbog čega je duel u utorak, u pobjedi nad Olimpikom iz Marseja (3:0), presjedio na tribinama.

UEFA je odlučila da će trener Borusije ostati na istoj poziciji i u narednoj rundi najelitnijeg takmičenja u Evropi, 22. oktobra protiv Arsenala, jer mu je naknadno odredila još jedan meč suspenzije zbog istog incidenta.

Klop je na meču protiv Napolija osuo pravu paljbu po arbitru, a u jednom trenutku se činilo kao da ima namjeru i da ga udari, pošto je bio nezadovoljan tokom meča koji je završen pobjedom italijanskog tima (2:1).

Njemački trener koji je odmah udaljen sa terena, a potom je pratio meč do kraja sa tribina, izvinio se zbog divljačkog ispada portugalskom sudiji.

Incident je izazvan odbijanjem sudije da dozvoli Nevenu Subotiću da se brzo vrati na teren poslije ukazane pomoći, što je po mišljenju Klopa omogućilo igračima Napolija da postignu gol.

(MONDO/Tanjug, Beta/AP/Daniel Karmann)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC