• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan nije stigao u BiH!

Iako su pojedini mediji javili da je Zlatan Ibrahimović sletio je u četvrtak oko podne u Sarajevo, to se nije dogodilo.

 Zlatan nije stigao u BiH! Izvor: MONDO

"Prema našim informacijama, danas na Sarajevskom aerodromu nije bio nijedan VIP let u kojem se nalazila neka poznata ličnost niti je najavljen takav let za današnji dan", rekao je za Klix.ba marketing menadžer Sarajevskog aerodroma Darjan Veličan.

Prethodno je sarajevski "Dnevni avaz" objavio da je Ibrahimović stigao kako bi ispunio želju malog osmogodišnjeg dječaka Hajrudina Kamenjaša.

"Ibrahimović ne dolazi u naredna dva do tri dana. Čovjek ima svoje obaveze. Molila sam jutros javnost da ne pravi pritisak, da ne napravimo kontraefekt i sve pokvarimo, jer to sebi ne bih oprostila, zbog svog djeteta", istakla je Amela Kamenjaš, Hajrudinova majka za agenciju Anadolija, naglasivši:

"Molim sve medije u BiH i regionu da se povuku iz ove priče, jer ne poštuju ni Zlatana, ni mog Hajrudina."


Amela je dodala da "niko nikada neće saznati gdje će se i kada upoznati Hajrudin i Zlatan Ibrahimović".

"Ovo nije igra, ovo je moja bol i molim sve da to poštuju“, istakla je Amela Kamenjaš, kazavši da je ''izvela svoje dijete iz bolnice da želi da mirno umre u svojoj kući''.

Podsjetimo, osmogodišnji Hajrudin Kamenjaš, kojem su ljekari prognozirali još samo mjesec dana života zbog teškog oblika leukemije, izrazio je želju da upozna Zlatana Ibrahimovića, nakon čega se javnost u Bosni i Hercegovini digla na noge kako bi ovom dječaku ispunila želju.

Zlatan Ibrahimović je u izjavi poslije pobjede nad Benfikom (3:0) najavio mogućnost da će ispuniti želju malog Hajrudina.

“To je tužno. Ja svake nedjelje dobijam slične zahtjeve i zaista želim da usrećim svakog.Vidjeću šta mogu da učinim za dječaka. Vidjećemo šta će se desiti“, izjavio je Zlatan.

IBRA POSLAO POKLONE DJEČAKU

Iz izvora bliskih porodici i posrednicima u organizaciji eventualnog susreta Zlatana Ibrahimovića i Hajrudina Kamenjaša “Nezavisne” saznaju da je popularni fudbaler poslao poklone oboljelom dječaku.

Izvor banjalučkog lista tvrdi da u ovom trenutku nema naznaka da će Ibrahimović doći u Sarajevo, ali je dječaku poslao potpisan dres PSŽ-a u kojem je sinoć igrao u meču Lige prvaka. Ibrahimović je uz dres poslao i još neke poklone dječaku.

(MONDO, foto: Avaz.ba)

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MARTIN

Slazem se sa brankicom , zaista tuzno i bilo bi zaista to lijepo. . .za maloga junaka. . .

Brankica

Bilo bi lijepo da se djecaku ispuni zelja...

tuzno

tuzno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC