• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Zašto se odlaže odluka?

FK Borac razočaran odlaganjem odluke Apelacione komisije FSBiH o meču Sarajevo – Borac. “Mi smo poštovali kazne, neka bude za sve klubove jednako”.

 FK BORAC: Zašto se odlaže odluka? Izvor: MONDO

Apelaciona komisija FSBiH prolongirala je za 9. oktobar odluku o žalbi Fudbalskog kluba Sarajevo na odluku da se prekinuta utakmica na Koševu između Sarajlija i banjalučkog Borca registruje službenoim rezultatom 3:0 za goste zbog upada domaćih navijača u 71. minutu.

Odlaganje odluke, koje je inače rijetkost kada su u pitanju disciplinski organi FSBiH, izazvalo je negativne reakcije sportske javnosti, a posebno FK Borac koji želi da se konačnom odlukom stavi "tačka na i" na pomenutu utakmicu.

Uprava Borca, čiji fudbaleri u 11. kolu gostuju Rudaru, oglasila se ovim povodom saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

“Rukovodstvo FK Borac želi obavijestiti sportsku javnost da je odluka Takmičarske komisije N/FS BiH da se prekinuta utakmica između Sarajeva i Borca registruje službenim rezultatom 3:0 u korist banjalučkog premijerligaša jedina ispravna i da ne vidi svrhu prolongiranja odluke od strane Apelacione komisije N/FS BiH.

Na ovaj način se stvaraju nepotrebne tenzije, koje ne idu u prilog ozdravljenju fudbala na ovim prostorima. Evidentno je da postoje određeni pritisci kojima se želi prikazati drugačija slika od one koja je bila na stadionu Koševo.

FK Borac podsjeća javnost da je drastično kažnjen nakon prekinutih utakmica na svom stadionu i da je poštovao odluke Takmičarske i Apelacione komisije.

Novo zasjedanje Apelacione komisije, koje je predviđeno 9. oktobra, neće promijeniti sliku o dešavanjima na Koševu.

Međutim, ukoliko neko želi izvrtati činjenice u ovom predmetu, naglašavamo da se FK Borac u tom slučaju ne može osjećati sigurno u ovom takmičenju.

Ne stvaramo neželjene tenzije, ali podsjećamo da isti principi moraju važiti za sve klubove. Donošenje ovakve odluke ne ide u prilog toj činjenici
”, stoji u saopštenju Borca koje je potpisao predsjednik Borca Srđan Šuput.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC