• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić neće sa Vujoševićem... još mu se živi!

"A, da li ću zajedno sa Vujoševićem i dinamitom da branim stadion? Pa, meni se još malo živi".

 Đurić neće sa Vujoševićem... još mu se živi! Izvor: MONDO

Koktel povodom 68 godina od osnivanja JSD Partizan održan je u bazi fudbalskog kluba u Zemunu. Proslavi su prisustvovali brojne istaknute ličnosti i sportisti crno-bijele porodice.

Cijeli događaj održan je u sjenci novonastale situacije oko stadiona u Humskoj ulici i odluke Višeg suda da poslije 23 godine čuveni "JNA" preda u vlasništvo Ministarstva odbrane Vlade Republike Srbije.

U svom obraćanju prisutnima predsjednik trofejnog sportskog društva Duško Vujošević između ostalog je rekao da će stadion u Humskoj braniti i dinamitom.

"Nije pristojno i kukavički je da ćutimo kada se sve ovo dešava. Nadam se da će cijela ova situacija napraviti još veće jedinstvo među Partizanovcima, da budemo spremni da se branimo na adekvatan način od onih koji su planirali da nas sruše. Ako nam se oduzme stadion, onda svi idemo na ulicu i ostajemo bez doma. Dinamitom idem da branim stadion i pozivam sve navijače da mi se priključe. Vjerujem da će oni koji su sve isplanirali, shvatiti da to neće proći tako kako su oni zamislili".

Prvi čovjek fudbalskog kluba Dragan Đurić bio je znatno umjereniji, a na novinarsko pitanja da li će se priključiti slavnom košarkaškom stručnjaku u njegovoj odbrani stadiona, Đurić je odgovorio:

"Hvala mu, ali neće biti potrebe za tim, jer Partizanu neće biti oduzet stadion. Viša sila se na nas namjerila, a to je sud. Naši papiri su čisti i tek kad dobijemo presudu na papiru odlučićemo koji su nam naredni koraci. A, da li ću zajedno sa Vujoševićem i dinamitom da branim stadion? Pa, meni se još malo živi", našalio se Đurić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC