• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Krenulo odlično, pa stalo

U prvim poluvremenima četiri utakmice 8. kola Jelen Superlige viđen nesvakidašnji broj golova (devet), ali u nastavku samo jedan!

 JSL: Krenulo odlično, pa stalo Izvor: MONDO

Činilo se da su strijelci raspoloženi ove subote, međutim, nisu bili...

U prve četiri utakmice 8. kola Jelen Superlige svi timovi zatresli su protivničku mrežu i po učinku iz prvih poluvremena djelovalo je da ćemo na kraju moći da pišemo o vatrometu golova u domaćem prvenstvu. Ipak, nećemo...

U drugih 45 minuta jedino kapiten Spartaka Vladimir Torbica uspio je da postigne pogodak na četiri superligaška terena! Doduše, Sloboda Point i OFK Beograd još nisu završili svoj duel u Užicu.

Torbica je tim golom, u 62. minutu, donio pobjedu svom timu protiv Donjeg Srema - 2:1, a učestvovao je i u akciji za vođstvo "golubova".

Bilo je to u 15. minutu, kada je loptu poslije njegovog šuta sa distance kratko odbio golman Nemanja Belić, ali je na nju natrčao Aleksandar Nosković.

Na 1:1 potom je izjednačio Nenad Lukić, u 36. minutu poslije proigravanja Damnjanovića.

Napredak se iz Novog Pazara vraća sa bodom, iako je vodio pogotkom Miloša Bajića od 7. minuta, poslije greške domaćih igrača na sredini terena. Domaći tim poraza je spasio Emir Lotinac pošto je bio precizan u 38. minutu na centaršut iz kornera.

Radnički 1923 je u Kragujevcu imao 1:0 protiv Voždovca golom Bojana Beljića iz penala u 10. minutu, kada je Goran Dragović bez lopte udario Darka Spalevića i zaradio isključenje. Ipak, iako sa igračem manje gosti su poravnali rezultat u 21. minutu udarcem Nemanje Obradovića sa oko 20 metara.

Pošto do kraja meča domaćin nije iskoristio brojčanu prednost, sa terena je ispraćen zvižducima svojih navijača.

Igrača manje ima i Sloboda Point protiv OFK Beograda, pošto je u 25. minutu isključen Darko Lovrić. Užičani, ipak vode 2:1 u finišu tog meča.

Gosti su poveli u 8. minutu kada je Jovan Damjanović realizovao centaršut Igora Ivanovića. Samo tri minuta kasnije uslijedio je gol Tijaga Galvaa, koji je precizno šutirao na povratnu loptu Jovice Vasilića, a u posljednjim trenucima prvog poluvremena, pozajmljeni vezista Partizana, Dejan Babić najbolje se snašao u kaznenom prostoru "romantičara" nakon centaršuta iz prekida.

Ipak, uporni gosti u finišu su osvojili bod i ostavili Slobodu u donjem dijelu tabele.

Pošto su čak tri od četiri utakmice završene bez pobjednika, nije bilo bitnih promijena na tabeli, osim što je Spartak sa tri boda pobegao Radničkom 1923, Slobodi Point i preskočio Javor, a izjednačio se sa Voždovcem i OFK Beogradom.

REZULTATI I PAROVI 8. KOLA:

Novi Pazar - Napredak 1:1 (1:1)
/Lotinac 38- Bajić 7/

Radnički 1923 - Voždovac 1:1 (1:1)
/Beljić pen 10 - Obradović 21/

Spartak - Donji Srem 2:1 (1:1)
/Nosković 15, Torbica 62 - Lukić 36/

Sloboda Point - OFK Beograd 2:2 (2:1)
/Tijago 11, Babić 45 - Damjanović 8, 86/

Partizan - Javor 0:0

Nedjelja:

Rad - Vojvodina (15.00)
Radnički Niš - Jagodina (18.00)
Čukarički - Crvena zvezda (19.00)

TABELA: Partizan 17, Čukarički (-1) 14, Crvena zvezda (-1) 13, Vojvodina (-1) 13, Radnički Niš (-1) 11, Jagodina (-1) 11, Napredak 11, Novi Pazar 11, Voždovac 10, Spartak 10, OFK Beograd 10, Javor 9, Radnički 1923 7, Sloboda Point 7, Donji Srem 6, Rad (-1) 4.

(MONDO, foto: MN Press/Ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC