• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Odlazim da budem uz roditelje

Po povratku iz Prijedora trener Borca navijačima objasnio razloge svoje ostavke. „Roditelji su mi bolesni, to je jedini razlog zašto odlazim“.

 Jović: Odlazim da budem uz roditelje Izvor: MONDO

Trener Borca Dragan Jović poslije pobjede nad Rudar Prijedorom 2:1 u izjavi za BHT1 najavio je odlazak sa klupe banjalučkog kluba zbog porodičnih razloga što je izazvalo veliko razočarenje kod navijača Borca.

Nekolicina njih okupila se u subotu uveče ispred Gradskog stadiona u Banjaluci i dočekala fudbalere Borca i trenera Dragana Jovića, koga su zamolili da im objasni zašto odlazi i da im odgovori da li je bilo pritisaka uprave na njega.

U razgovoru sa navijačima Jović je objasnio da odlazi isključivo zbog bolesti roditelja i da ga niko nije otjerao iz Borca te se zahvalio igračima, upravi, stručnom štabu i navijačima kluba na podršci.

"Roditelji su mi bolesni i moram kući za Travnik, nije ništa drugo. Mama mi je na hemoterapiji, otac bolestan i to je jedini razlog", otkrio je Jović u razgovoru sa navijačima dodajući da nema nikakvih problema sa upravom i naveo da su u Borcu juče primili platu.

"Ja sam naveo razloge odlaska i bio sam iskren. To su porodični razlozi, moram da budem uz roditelje u Travniku. Stvarno mi je žao što napuštam prije svega ovu grupu igrača, momaka koji su dali sve od sebe i odlično me prihvatili, kao i ljude iz uprave koji su bili jako korektni. Cijeli stručni štab je isto pokazao entuzijazam i znanje u ovom poslu. Želim da se zahvalim i publici koja je cijelo vrijeme bila korektna prema meni, dočekivala me na korektan način i tako me ispraćala. Žao mi je što u ovom trenutku napuštam klub kad imamo rezultat ali neke stvari u životu imaju prioritet i tome se moram posvetiti“
, rekao je Jović.

Pogledajte razgovor Jovića sa navijačima ispred Gradskog stadiona - VIDEO.

Odlazak Jovića iznenadio je predsjednika Borca Srđana Šuputa koji je najavio da će o novom treneru Upravni odbor raspravljati na sjednici u ponedjeljak ili utorak ali da nasljednik Jovića sigurno neće biti bivši trener Borca Zvezdan Cvetković.

(G.A. – MONDO, Foto: Youtube/Sreenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC