• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Borca: Šokirani odlaskom Jovića

Prvi čovjek Borca Srđan Šuput u izjavi za MONDO rekao da ga je izjava trenera Jovića da napušta klub šokirala. O novom treneru vrlo brzo...

 Predsjednik Borca: Šokirani odlaskom Jovića Izvor: MONDO

Dragan Jović u subotu je dajući izjavu za BHT poslije pobjede nad Rudarom mirno saopštio u kameru da najvjerovatnije odlazi iz Borca, a odluku je objasnio porodičnim razlozima.

Potpuno neočekivana odluka Jovića ostavila je u nevjerici upravu Banjalučana što je u izjavi za MONDO potvrdio i predsjednik Borca Srđan Šuput.

"Ja sam kao predsjednik Upravnog odbora šokiran ovim što je trener Jović poslije teške i velike pobjede u Prijedoru saopštio da napušta klub. On je mene danas zvao telefonom, ja se nalazim van BiH i nisam mogao da se vidim s njim, ali moram da kažem da sam šokiran i iznenađen i da ako je ovakva odluka, kao što je on rekao iz privatnih razloga takva, ja tu nemam šta da dodam, samo što smatram da ponedjeljak nije daleko i da smo mogli u ponedjeljak sjesti i o tome razgovarati u četiri oka i pomoći treneru Joviću ako su u pitanju neki privatni i podordični problemi, da on ostane uz ove momke, uz ekipu i da zajednički prebrodimo ovo sve. Nismo bili uopšte upoznati sa njegovom odlukom, ali FK Borac nastavlja dalje, vjerovatno će u ponedjeljak ili utorak biti vanredna sjednica Upravnog odbora gdje ćemo donijeti određene odluke u vezi novog ili već starog stručnog štaba šta i kako dalje", izjavio je za MONDO prvi čovjek Borca.

U pojedinim medijima već se špekuliše da bi Jović mogao preuzeti mladu reprezentaciju BiH, ali Šuput ističe da ne želi da polemiše o tome i dodaje da vjeruje Joviću da odlazi zbog porodičnih problema.

"U sportskoj javnosti uvijek postoje određene špekulacije, naravno da je gospodin Jović sa ovakvom ekipom na koju niko nije računao napravio sjajana rezultat. Ja ne želim da ulazim u te špekulacije, one će se pokazati tačne ili netačne u nekom narednom periodu, apsolutno ne želim da razmišljam u tom pravcu, vjerujem u ono što je rekao Jović da su to porodični problemi, ukoliko se to kasnije ispostavi da nije tako onda ćemo znati zbog čega je ovaj potez nastupio“, rekao je Šuput.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC