• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Ako ostane Karadžić, želim i ja

Selektor "orlova" poručio da želi i dalje da predvodi nacionalni tim ali samo ukoliko na čelu FSS ostane Tomislav Karadžić.

 Mihajlović: Ako ostane Karadžić, želim i ja Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović spreman je da ostane na mjestu selektora Srbije, samo ako na čelu Fudbalskog saveza ostane Tomislav Karadžić.

"Ako Karadžić ostane na mjestu predsjednika FSS, ja sam spreman da razgovaram o produžetku saradnje, jer želim još da radim ovaj posao. Ako Karadžić i Zoran Laković napuste svoju funkciju idem i ja. To su ljudi u koje imam povjerenje i možemo da nastavimo saradnju, ali ako se oni povuku, odlazim i ja", jasan je bio Mihajlović.

Siniša Mihajlović je 21. maja 2012. godine preuzeo reprezentaciju Srbije. Po njegovom imenovanju za selektora "orlova", izjavio je da će otići ako ekipu ne odvede na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine.

U FSS su poslije parafiranja dvogodišnjeg ugovora, isticali da je cilj sa Mihajlovićem na klupi malo dugoročniji, odnosno ostvariti plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

On je vođen iskustvom iz nacionalnog tima, za koji je nastupao 63 puta u karijeri, riješio da odmah po preuzimanju kormila Srbije zavede red i disciplinu, pa je svaki igrač prije nastupa za reprezentaciju potpisao ugovor o etici, u kojem između ostalog stoji i da je obavezno pjevanje himne "Bože pravde".

Mihajlović je do sada kao selektor Srbije u kvalifikacijama za Mundijal 2014. ostvario četiri poraza, tri pobjede i dva remija, dok su u prijateljskim duelima "orlovi" ostvarili takođe četiri poraza, dva trijumfa i odigrali jedan neriješeni meč.

(P. Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC