• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnićeva hladna osveta Crvenoj zvezdi!

Zvezdino dijete Slavoljub Srnić "upropastio" je bivši klub u nedelju uveče.

 Srnićeva hladna osveta Crvenoj zvezdi! Izvor: MONDO

Crvena zvezda je veliki klub u velikim problemima.

Godinama u Ljutice Bogdana mahnito se traži izlaz iz organizacione, finansijske i rezultatske krize, a kao najčešće rješenje brojni čelnici koji su se u međuvremenu smijenjivali u prostorijama kluba uzvikivali su:

"U našoj djeci je spas!"

I gle čuda...

U derbiju 8. kola Jelen Superlige "mali" Čukarički sa trojicom mladih igrača, Zvezdine djece, koji su ljetos napustili "Marakanu" bez da su dobili pravu šansu, održao je čas fudbala "velikoj" Crvenoj zvezdi i nanio joj treći poraz u šampionatu!

Da sve bude gore po predsjednika Dragana Džajića i njegove brojne saradnike, među kojima je najbliži Nebojša Čović u vrijeme utakmice gostovao na TV Pink, asistent i strijelac oba gola za Čuku bio je Slavoljub Srnić, momak koji je prošao Zvezdinu školu i onda plakao dok su se njegovi saigrači radovali.

Čukarički dijeli prvo mesto s Partizanom, Crvena zvezda ne pobjeđujuje u trećoj od posljednje četiri utakmice u šampionatu - 2:0 (1:0).

Počelo je najbržim golom u istoriji srpskog prvenstva, kada je Nikola Stojiljković u 17. sekundi utakmice realizovao Srnićevu asistenciju, ali i komičnu grešku štopera crveno-bijelih Robertsa Omege, a završeno je golom Srnića u 76. minutu na asistenciju starog, pomalo zaboravljenog majstora fudbala, kapitena Čukaričkog Igora Matića.

Bum, tras!

Poslije nedelje u kojoj se govorilo o mogućim hapšenjima bivših rukovodilaca Crvene zvezde zbog pronevjere 16 miliona evra, naredne nedelje ponovo će se govoriti o smjeni trenera Slaviše Stojanovića koji je kreator jednog od najgorih startova u istoriji kluba, iako je on "samo" trener ekipe koju su ljetos stihijski, bez prave koncepcije sastavljali brojni sportski direktori iznad njega, pa tako i ovog puta najveća odgovornost pripada njima.

Iako su Delije i ovog puta sočno vrijeđale fudbalere.

Crvena zvezda je ove nedelje uveče pod reflektorima na Banovom brdu i možda pred svih 8.000 ljudi mogla da izjednači takođe u svom prvom napadu, čim se smirilo slavlje domaćina, ali je najbolji strijelac kluba ove sezone Nejc Pečnik propustio stopostotnu šansu, odnosn pogodio je prečku sa peterca.

U narednih 90 i kusur minuta, Zvezda je "kao" imala inicijativu, Čukarički se "kao" branio, a onda dočekao svoju šansu i dokusurio protivnika koji ove sezone ima skor 4-1-3, a na Banovom brdu 4-2-7.

Ako su Srnić i Matić igrači utakmice, onda je antiheroj svakako Omega, čija je reakcija (čitaj: pad na zadnjicu) kumovala vodećem golu "bijelih". To je toliko poremetilo Liberijca, da on do kraja utakmice nije uspio da se sabere, već je svaki njegov kontakt s loptom stvarao paniku pred golom Bobana Bajkovića, pa je tako Bajković najzaslužniji što i katastrofalna greška Omege u drugom poluvremenu nije kažnjena golom Rajka Brežančića.

Stojanović je, iz za sada neutvrđenih razloga, već u 17. minutu izveo iz igre štopera Novaka Martinovića i uveo Jovana Krnetu.

ZVEZDA: Bajković - Vešović, Martinović, Omega, Mijailović - Kovačević, Milijaš, Ninković, Pečnik - Mrđa, Dauda.

ČUKARIČKI: Ristić - Pavlović, Pijasentin, Boljević - Stojković, D. Srnić, Todorović, Brežančić, Matić - S. Srnić - Stojiljković.

(MONDO,foto:MN PRESS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC