• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović opet nije podnio ostavku!

"Razgovaraću sa Upravom kluba poslije svega ovoga. Moram da sačekam i vidim šta će oni reći", rekao je trener Crvene zvezde.

 Stojanović opet nije podnio ostavku! Izvor: MONDO

Daleko od toga da je isključivo trener kriv za skor 4-1-3 od početka prvenstava uz sada već standardnu eliminaciju u kvalifikacijama za evro-kupove.

Ali, daleko od toga da ne snosi "dobar" dio krivice. Ili "doooobar".

Slaviša Stojanović doživio je novi debakl na klupi Crvene zvezde na kojoj, a o tome smo uveliko pisali, ne bi ni sjedio danas da je Uprava kluba prije dvije nedelje i vezanih remija sa Donjim Sremom odnosno poraza od Voždovca mogla da se dogovori oko toga ko će Slovenca naslijediti.

Tada, kao i mnogo puta ranije, dogovora u brojnoj Upravi trofejnog i posrnulog kluba nije bilo, Stojanović je ostao, Zvezda je zablistala protiv Spartaka (5:0) i onda "pukla" od Čukaričkog (0:2) ove nedelje uveče...

Novo posrtanje na terenu, novo vrijeđanje ekipe od strane navijača i nova "najava razgovora sa Upravom" od strane trenera, koji očigledno nije uspio da nametne autoritet u svlačionici koja je "progutala" mnoge njegove prethodnike.

"Razgovaraću sa Upravom kluba poslije svega ovoga. Moram da sačekam i vidim šta će oni reći, jer u ovom trenutku ne mogu da znam šta imaju u planu", rekao je Stojanović na stadionu Čukaričkog.

Uprava ima u planu da ovaj tim koji je sastavila kako je sastavila - pobjeđuje i osvaja titule. Ali, to očigledno ne ide.

S obzirom na to da je teško očekivati od čelnika Crvene zvezde da će reći: "Prije svega, mi smo krivi", sljedeći ko je kriv je uglavnom trener.

Vjerovatno će u ponedeljak uveče biti zakazan novi sastanak Upravnog odbora kluba, novinari će se opet okupiti na parkingu ispred stadiona i čekati satima da čuju da li će Dragan Džajić i njegovi najbliži sagovornici smeniti i trećeg trenera u 2013. godini, a četvrtog za nešto više od 13 mjeseci...

Crvena zvezda ne djeluje kao klub koji je napravio ozbiljan, ili bar vidljiv, iskorak unaprijed u odnosu na situaciju zatečenu u novembru 2012. kada je ova Uprava, a tada Radna grupa ili "krizni štab", ušla u klub.

Djeluje kao da je poslije svakog postignutog gola, Crvena zvezda postigla je i jedan u svoju mrežu.
"Koje god štopere da uvedem, neko napravi grešku. Nikada nisam kukao, ali je neshvatljivo da se prave 'pionirske greške'. To je nedopustivo na ovom nivou", požalio se Stojanović.

Govoreći to, slovenački trener je mislio na pomalo komičnu reakciju Robertsa Omege samo 17 sekundi po početku utakmice, kada je promašio loptu i omogućio Nikoli Stojiljkoviću da se upiše u strijelce.

Prije Omege, u nekim ranijim utakmicama greške su pravili i Jovan Krneta, Novak Martinović i Darko Lazić.

"Čukarički je imao sve što mi nismo. Srce, htijenje, disciplinu, znanje i odgovornost. Zasluženo su nas pobijedili", vratio se Stojanović na utakmicu sa "brđanima".

Da je pobijedila, Zvezda bi imala bod manje od Partizana. Ovako, zaostaje četiri za crno-bijelima i Čukaričkim.

"U ovom trenutku nismo pretendent na titulu. Gubimo bodove i imamo mnogo problema", istakao je Stojanović.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević, za razliku od kolege, bio je raspoložen i zadovoljan poslije meča.

"Lijepo je kada pobijediš Zvezdu, ali nas ne interesuje sa kojim protivnikom igramo. Teren je mjerilo svega, a sposobnosti ove ekipe su velike. Želimo da budemo lider, hoćemo da igramo drugačije od drugih", rekao je Milojević.


(MONDO,foto:MN PRESS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC