• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam posjetio Hajrudina, želim mu svu sreću

Reprezentativac BiH i član italijanske Rome Miralem Pjanić demantovao da je posjetio bolesnog dječaka Hajrudina Kamenjaša.

 Nisam posjetio Hajrudina, želim mu svu sreću Izvor: MONDO

Fudbaler rimskog kluba oštro je osudio ponašanje nekolicine elektronskih medija, koji su šireći lažne vijesti nastojali da privuku čitaoce. Naime, pojedini mediji u prethodnih nekoliko dana objavili su fotografije Miralema Pjanića i oboljelog dječaka Rijada Kisića, kojeg je bh. reprezentativac posjetio u junu, navodeći da je riječ o malom Hajrudinu.

"Žao mi je zbog Hajrudinove bolesti. Najteže je sigurno njegovim roditeljima i zbog toga apelujem na medije da ne šire dezinformacije koje porodici mogu donijeti samo nemir. Ljetos sam ispunio Rijadovu želju, upoznao sam ovog malog borca i družio se s njim i zaista želim da se i Hajrudinova želja ispuni", poručio je fudbaler Rome, a prenosi portal SportSport.

Nakon što Zlatan Ibrahimović zbog obaveza nije uspio da ispuni Hajrudinovu želju, pojavila se vijest da je Pjanić "uskočio" umjesto fudbalera PSG-a i posjetio oboljelog dječaka. Međutim, popularni Mire je demantovao vijest koju su pojedini mediji objavili prethodnih dana da je bio u posjeti Hajrudinu.

"Hajrudina nisam posjetio, on i njegovi roditelji to nisu ni tražili od mene i zato vas molim da ne objavljujete fotografiju mene i Rijada uz netačne informacije, jer na ovaj način ne pomažemo porodici ni jednog, a ni drugog dječaka. Nadam se da će im se obojici ispuniti želje, a njihovim porodicama od srca želim samo najbolje", dodao je Pjanić.

Reprezentativac BiH ljetos je imenovan za ambasadora Sportskih igara mladih. Pjanić svaki slobodan period koristi da bi se družio sa djecom, što, pored fudbalskih, pokazuje i njegovu ljudsku veličinu.

(MONDO, foto: Radio Sarajevo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC