• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Otkazan trening, a moguće i trener

U Ljutice Bogdana dan poslije poraza od Čukaričkog sve je mirno baš kao i dvije nedjelje ranije poslije meča sa Voždovcem.

 Zvezda: Otkazan trening, a moguće i trener Izvor: MONDO

"Deja vu"!

Dani na adresi Ljutice Bogdana pomalo počinju na liče na "Dane mrmota" - gostovanje "malom" gradskom rivalu, poraz, nemile scene na tribinama i terenu, isključeni telefoni, otkazan trening, Upravni odbor, saopštenje...

Ni po čemu se ovaj ponedjeljak ne razlikuje od onog od prije dvije nedjelje, kada je trener Zvezde Slaviša Stojanović otkazao trening prvotimaca poslije poraza od Voždovca, navodno ponudio ostavku čelnicima kluba i onda zajedno sa novinarima čekao epilog sastanka za okruglim stolom.

Tada Uprava Crvene zvezde nije baš usaglasila izjave oko toga zbog čega nije smijenjen Stojanović, ali je on svakako ostao, međutim poslije poraza od Čukaričkog gotovo je izvjesno da će doći do promjene na klupi Zvezde, treće u 2013. godini.

Ako čelnici kluba, kao oko mnogo čega, prošli put nisu mogli da se dogovore oko imena Stojanovićevog nasljednika, ovoga puta imali su dvije nedjelje da razmisle svako o svom kandidatu, a imaće još dvije nedjelje da probaju da se dogovore oko jednog, s obzirom na to da slijedi pauza zbog obaveza reprezentacije.

Crveno-bijeli ovog puta nisu u cajtnotu, ne zbog toga što je naredna utakmica za tri dana, nego zbog toga što je prošlo 12 i što vrijeme propušteno ljetos više niko ne može da vrati, pa klub može polako da se priprema za zimske pripreme i novi prelazni rok.

Ovo sa Stojanovićem očigledno ne funkcioniše, a i kako bi kada je ljetos sastavljana ekipa sa desetak potencijalnih napadača i nijednim kvalitetnim pouzdanim fudbalerom u odbrani. Bar za to Stojanović nije kriv.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC