• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Na novom početku

Kapiten srpske reprezentacije smatra da je napravljena dobra baza za naredne godine. "Imamo stvarno dobar tim, ali sada treba to nadograditi".

 Bane Ivanović: Na novom početku Izvor: MONDO

Za Srbiju su kvalifikacije za Mundijal u Brazilu 2014. godine završene. Ostala je još jedna utakmica - protiv Makedonije u Jagodini, više za prestiž, i onda kreće novi kvalifikacioni siklus, nadamo se uspješniji.

Ko će da vodi Fudbalski savez Srbije, ko će da vodi reprezentaciju, ostaju li ista lica ili će doći neki novi? Sve je to sada u magli, a jedino što je izvjesno jeste da Srbija ima dobar tim koji ima veliki potencijal. Valjda će doći vrijeme kada će taj stalno pominjani potencijal i kvalitet isplivati na površinu.

Branislav Ivanović je kapiten nove generacije srpske fudbalske reprezentacije, koja je u pojedinim mečevima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pokazala da može mnogo.

"Pokazali smo veliki potencijal. Počeli smo ove kvalifikacije sa nekim negativnostima, javnost je bila skeptična, a sada smo ponovo napravili dobru atmosferu. Rezultatski gledano, kvalifikacij su bile neuspješne, ali sve ostalo je bilo pozitivno. Napravili smo ekipu koja je stvarno dobra, ali to je baza i treba da je nadogradimo i da još mnogo radimo", rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

"Orlovi" su, praktično, na novom početku. Poslije ovih kvalifikacija, slijedi novi ciklus, a cilj je Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Nama taj novi ciklus počinje od ove prijateljske utakmice sa Japanom. Želimo da sa starim ambicijama i starim stilom igre probamo da napravimo rezultat i odemo u Francusku", kaže igrač Čelsija.

A da li će to biti sa Sinišom Mihajlovićem? Odnosno, kako kapiten "orlova" gleda na izjavu Mihajlovića da će otići ako ode i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije?

Naravno, Ivanović nije to želio direktno da komentariše, ali je ponovio neke Mihajlovićeve riječi.

"Znate da o tome fudbaleri ne odlučuju, niti se pitaju. Naše mišljenje se uvažava, ali tu su ljudi koji su odgovorni da o tome odlučuju. Vjerujem da će oni donijeti najbolje rješenje. Na dobrom smo putu, uradili smo mnogo toga dobrog...".

(P. Vujić, J. Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC