• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajko za MONDO: Neću o kolima, hoću o pismu!

"Od polupanih stakala više nam smeta to što pojedinci pokušavaju da naprave krivca od našeg kapitena Milijaša", kaže za MONDO zamjenik Bajković.

 Bajko za MONDO: Neću o kolima, hoću o pismu! Izvor: MONDO

Situacija u Crvenoj zvezdi se ne smiruje - naprotiv.

Ni polupani prozori na automobilima fudbalera, kao (logična, je l'?) posljedica javne i nikad viđene prepiske između ekipe i predsjednika kluba Dragana Džajića, nisu ohladili glave u Ljutice Bogdana.

Štaviše!

U intervjuu koji je u međuvremenu dao za Blic, predsjednik Džajić označio je kapitena Milijaša kao glavnog krivca za objavljeno pismo, što je više razljutilo ostale fudbalere od toga što su im polupani automobili.

Sa Zlatibora, odakle je trebalo da se vrate u utorak uveče, odlučili su da ipak progovore, mada je prvobitno bili zamišljeno da ne bude komentara novonastale sitaucije.

Zamjenik kapitena Boban Bajković, čovjek sa najdužim stažom u klubu, nije želio da komentariše incidente na parkingu.

"O tome ne mogu ništa da pričam sada, daleko smo, na Zlatiboru i samo možemo da čitamo šta se dogodilo", rekao je Bajković za MONDO.

"Ali, to je sada manje bitno. Više nam smeta to što pojedinci pokušavaju da naprave krivca od našeg kapitena Milijaša. Nije tačno da je on inicijator, iza pisma koje smo napisali i poslali stojimo svi mi u ekipi! I svi smo ga potpisali, kao i članovi stručnog štaba", kaže Bajković za naš portal.

"Nije u redu i nećemo dozvoliti da se sve pripiše jednom od nas. Mi smo rekli naš stav o situaciji u klubu i stojimo iza toga. I rekli smo na kraju da titulu želimo više od svih, ali situacija u klubu je alarmantna i o tome ne treba više da se ćuti".


Šta je Džajić tačno rekao što je isprovociralo igrače?

Evo dijela izjave date Blicu...

"Tačno je da sam prije četiri, pet dana razgovarao sa Milijašem o situaciji u klubu. Obećao sam mu da će prve pare koje stignu na račun biti uplaćene igračima, uz molbu da se malo strpe. Rekao sam im i da moramo da krenemo sa boljijm rezultatima i da će sve biti u redu", rekao je Džajić i dodao:

"Nije mi jasno da Milijaš nema uticaj na ekipu ili da im nije prenio moju poruku. Ne bi trebalo da unosi nervozu u ionako uzdrman tim. Podsjećam ga da je bio kapiten Crvene zvezde i kad ova uprava nije bila u klubu, pa se stiglo do 50 miliona evra duga. Što se tiče uslova, neka kaže šta je igračima nedostajalo na pripremama. Išli su u inostranstvo i tokom ljetne i tokom zimske pauze, imali su sve što im je bilo potrebno".

Na kraju je naglasio:

"Da li to znači da Crvena zvezda ne može da pobijedi Donji Srem ako igrači nisu dobili platu na vrijeme? Ne vjerujem u to kao razlog, jer se zna šta je Zvezda. Od svih zaposlenih u klubu, novac koji nam je uplaćivan najprije je usmjeravan ka igračima. Nije bio adekvatan i u punom iznosu, situacija je nažalost takva, ali smo činili sve da igrače ne zahvati apatija".

U međuvremenu, Mozzart sport je objavio potpise svih igrača ispod pisma, a jedan od iskusnijih Nikola Mijailović za B92 rekao je:

"Otvoreno pismo igrača FK Crvena zvezda koje se pojavilo u javnosti je djelo svih prvotimaca, a ne pojedinca, kako su prenijeli pojedini mediji. Svi igrači i članovi stručnog štaba su na ovaj način izrazili svoj stav o stanju u klubu. Izdvajanje bilo kog prvotimca kao pojedinca i autora ovog pisma je pokušaj obračuna, što mi nećemo dozvoliti jer smo se na ovaj korak odlučili zajedno, kao tim".


Zanimljivo - o pismu i započetom sukobu u ponedjeljak i dalje su svi voljni da pričaju, dok o incidentu na parkingu i uplitanju "treće strane" u sukob koji bukti - niko neće, ne želi i ne smije da govori.

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC