• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pioniri Srpske igraju protiv Beograda

Pionirske selekcije fudbalskih saveza Republike Srpske i Beograda odigraće danas prijateljsku utakmicu na Gradskom stadionu u Bijeljini.

 Pioniri Srpske igraju protiv Beograda Izvor: MONDO

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković rekao je Srni da će utakmica biti odigrana na inicijativu direktora reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza Srbije Save Miloševića.

On je naveo da svaka utakmica odigrana sa selekcijama fudbalskih saveza Beograda i Srbije predstavlja poseban doživljaj za Fudbalski savez Srpske.

Petković je ocijenio da mladi fudbaleri, rođeni 1999. godine, danas imaju priliku da pokažu gdje je mjesto fudbala Republike Srpske i da svaka utakmica mnogo znači kako za njih, tako i za Fudbalski savez Srpske.

On je podsjetio da su mladi fudbaleri ranije igrali u Sloveniji, Mađarskoj, Austriji, Hrvatskoj i Švajcarskoj, te najavio da će u narednom periodu igrati utakmice u Makedoniji, Crnoj Gori, Bugarskoj i širom Evrope.

Petković je naveo da je ovakav vid takmičenja dobra prilika da mladi fudbaleri pokažu šta znaju i umiju, ali i odličan način da se nauči nešto od onih koji organizovanije i kvalitetnije rade i imaju više sredstava.

(Srna, foto: FSRS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC