• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Bolja saradnja Srpske i Srbije

Direktor reprezentativnih selekcija FS Srbije Savo Milošević najavio je početak novog vida saradnje sa FSRS na mnogo višem i kvalitetnijem nivou.

 Milošević: Bolja saradnja Srpske i Srbije Izvor: MONDO

Milošević i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković borave u Bijeljini, gdje će danas na Gradskom stadionu biti odigrana prijateljska fudbalska utakmica između pionirskih selekcija fudbalskih saveza Beograda i Srpske.

U razgovoru sa novinarima nakon prijema kod gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, Milošević i Petković potvrdili su i odigravanje prijateljskog meča seniorskih selekcija Srbije i Republike Srpske u Banjaluci.

"Do tog meča će sigurno doći, ali za budućnost fudbala Srpske i Srbije mnogo je bitnija saradnja u radu sa mladima, jer suština je pravilan i kvalitetan razvoj najmlađih u fudbalu", rekao je Milošević.

Petković je podsjetio da je Fudbalski savez Republike Srpske formirao osam reprezentativnih selekcija za sve uzraste koji odigravaju prijateljske utakmice kako bi se vidjelo gdje je fudbalska mladost Srpske u odnosu na razvijene evropske sile.

Prema njegovim riječima, Fudbalski savez Republike Srpske je izvršio sve svoje obaveze za prijateljsku fudbalsku utakmicu A selekcija u Banjaluci.

"Selektor A selekcije Republike Srpske je poznato fudbalsko ime Željko Buvač, pomoćni trener Borusije iz Dortmunda, čiji je klub bezrezervno podržao njegovu kandidaturu, na zadovoljstvo Fudbalskog saveza Srpske, što pokazuje ozbiljnost pristupa ovom vrlo značajnom poslu", rekao je Petković.

(Srna, foto: Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC