• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazil za Toletov i Mihin oproštaj ili...

"Orlovi" ne idu na Mundijal u zemlji kafe, sambe i fudbala, ali će, ipak, imati priliku da odigraju prijateljski meč sa petostrukim svjetskim prvakom.

 Brazil za Toletov i Mihin oproštaj ili... Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Srbije neće vidjeti Brazil narednog ljeta kada se tamo bude održavalo Svjetsko prvenstvo, ali hoće reprezentaciju Brazila i to mnogo ranije.

Po pisanju "Večernjih novosti", "orlovi" će 19. novembra (utorak) odigrati prijateljski meč sa petostrukim svjetskim prvakom, a 15. sa Poljskom.

Obe utakmice igraće se u inostranstvu, a "Sportski žurnal" prenosi da će duel protiv Nejmara, Hulka i ostalih brazilskih asova biti na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Utakmica sa Brazilom mogla bi da bude i oproštajna za predsjednika FSS Tomislava Karadžića i selektora Sinišu Mihajlovića, ali to ćemo saznati u decembru, poslije Izborne skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Od kada je došao na mjesto selektora Srbije, Mihajlović je insistirao na jakim rivalima u prijateljskim mečevima, pa je Srbija tako igrala protiv Španije, Francuske, Švedske (sve porazi), Republike Irske (remi), Čilea, Kipra (pobjede), Kolumbije (poraz) i Japana (pobjeda).
(MONDO,Foto: Guliver/Getty images/Chung Sung-Ju)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC