• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Voše žestoko kažnjen, najavljena žalba

Disciplinska komisija FSS kaznila Marka Nikolića sa tromjesečnom zabranom vođenja Vojvodine uslovno na godinu dana, uz 300.000 dinara.

 Trener Voše žestoko kažnjen, najavljena žalba Izvor: MONDO

Trener Vojvodine Marko Nikolić kažnjen je od strane Disciplinske komisije FSS tromjesečnom zabranom vršenja trenerskog posla, uslovno na godinu dana zbog napada na delegata Andreju Antića u restriktivnom prostoru na stadionu u Nišu, na utakmici Superlige između Radničkog i Vojvodine.

Njemu je određena i novčana globa od 300.000 dinara, odnosno dvije kazne - 200.000 dinara zbog ispada na meču u Nišu, i 100.000 dinara zbog nesportskog ponašanja na utakmici njegovog tima sa Čukaričkim u Beogradu.

Trener Vojvodine nije želio da komentariše kaznu.

"Nemam komentar. To bi bilo kao kada bi igrač komentarisao kaznu poslije crvenog kartona. Oni imaju svoje organe koji rade posao, a mene se ne tiče ni najmanje. Čestitam im na odluci", izjavio je za "Novosti" Nikolić.

U slučaju da u narednih godinu dana ponovi sličan prekršaj, Nikolić bi mogao da ostane bez posla. Ipak, on nije previše zabrinut.

"Nisam čitao kaznu i nisam zainteresovan. Nemam ništa od toga, a s druge strane imam mnogo posla. Predstoji nam važna utakmica sa Slobodom i moramo da je dobijemo po svaku cijenu. To me interesuje", dodao je šef struke Vojvodine.

Generalni sekretar Novosađana Radisav Rabrenović ističe da u klubu još nisu primili kaznu, ali ističe da će "lale" uložiti žalbu.

"Novčanu kaznu Nikolić će platiti, a uslovna kazna od tri mjeseca na godinu dana biće punovažna tek ako se odbije žalba. Naš advokatski tim je uz trenera i naravno da ćemo tražiti brisanje vremenske kazne. Pa i sudije su izjavile da ih je štitio na toj utakmici i uvjeren sam da će sljedeći sudski stepen to razmatrati. Inače, ni najmanje ne strahujemo da će ponoviti prekršaj. Imamo puno povjerenje u njega", naglasio je Rabrenović.

(MONDO,Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC