• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac mora igrati!

"Borac mora igrati" poručili su navijači Borca transparentom ispred gradske uprave, prije sastanka čelnika kluba sa gradonačelnikom Banjlauke.

 Borac mora igrati! Izvor: MONDO

Borac će igrati, bar ako je u pitanju dug od oko 800.000 KM, koje Borac duguje Školi fudbala Džaja.

Na sastanku čelnika Borca i gradonačelnika Slobodana Gavranovića postignut je dogovor oko rješevanja ovog ogromnog duga.

Međutim. ostaje onaj prema bivšem kapitenu Oliveru Jandriću od 72.000 KM, zbog kojeg je račun u blokadi i neizvjestan meč protiv Širokog u subotu.

"Mi smo ovaj sastanak zakazali još prije nego što se desio slučaj sa bivšim kapitenom. Riješili smo da formiramo radnu grupu,  koja će sa konkretnim prijedlogom rješenja ovog spora sa Školom fudbala Džaja izaći u narednih 15 dana", rekao je poslije sastanka gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović.

Sad ostaje još da se riješi problem sa dugom prema Oliveru Jandriću, a kako MONDO saznaje bivši kapiten i uprava Borca sastaće se u 14 časova i pokušati da se dogovore.

"NIkad nam nije bilo teže ,a da smo otvarivali bolje rezultate. Dobili smo podršku od gradonačelnika za rješavanje naših problema i nadam se da ćemo jednom se sastati, a da ne pričamo samo o problemima. Mi do sutra u 19 časova trebamo postići dogovor sa bivšim kapitenom da bi mogli igrati meč. Od njega zavisi i nek on nosi to breme da li će se meč igrati ili ne", rekao je predsjednik Borca Srđan Šuput.

(MONDO,FOTO: borac-sport.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC