• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Postoji razlog zašto uprava ćuti

Barem tako smatra trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović koji kaže da se ni njemu, ni igračima još nije obratio neko od klupskih čelnika.

 Stojanović: Postoji razlog zašto uprava ćuti Izvor: MONDO

Nevjerovatno je da se stručnom štabu i igračima Crvene zvezde ni četiri dana poslije incidenta u kojem su fudbalerima polupana stakla na automobilima nije obratio niko od klupskog rukovodstva.

A sve se dogodilo na službenom parkingu "Marakane", dok je ekipa bila na Zlatiboru. I samo dan poslije razmjene kritika putem saopštenja na relaciji igrači-uprava.

I da ništa od toga nije tako, opet je logično da barem neko od klupskih čelnika razgovara sa igračima i trenerima i vidi u kakvom stanju ekipa dočekuje utakmicu 9. kola Jelen Superlige protiv Novog Pazara (subota, 18.00)... Logično je, ali zašto u Crvenoj zvezdi nije tako, ne znamo...

Ne zna ni Slaviša Stojanović, trener o čijem statusu su članovi Upravnog odbora Slaviša Kokeza i Ivica Tončev još prije desetak dana najavili da će se razgovarati.

Poslije poraza od Voždovca rukovodstvo nije smijenilo Stojanovića koji je i sam najavio da očekuje razlaz sa klubom, a poslije poraza od Čukaričkog niko, čak, nije pričao sa slovenačkim trenerom...

"Nisam imao nijedan razgovor sa upravom, a koliko znam, ni igračima se niko nije obratio. O njihovom ćutanju zaista nisam kompetentan da govorim... Sigurno postoji neki razlog zašto je tako", rekao je slovenački trener novinarima na konferenciji za medije pred duel sa Novim Pazarom.

Stojanović je istakao da igrači moraju da se koncentrišu isključivo na teren i da ne treba da gube energiju na druge stvari.

"Pred nama je period u kojem moramo da popravimo utisak sa početka sezone. Moramo da odgovorimo na pritisak koji se stvorio i da energiju, koja je prisutna, usmjerimo samo na teren. Sve drugo je totalno nebitno i gubljenje energije",
smatra Zvezdin trener.

Crveno-bijeli će u subotu igrati bez povređenih Novaka Martinovića i Luke Milunovića, a u timu bi mogao da se nađe Peruanac Migel Arauho.

"Nisam još odlučio ko će igrati, a razmišljam i o Arauhu. Imao je neke privatne probleme, ali ih je riješio i sada mu je, valjda, glava 'čista'", rekao je Stojanović.

Napadač crveno-bijelih Filip Kasalica zajedno sa saigračima bio je u četvrtak uveče u Kombank Areni, gdje su bodrili Zvezdine košarkaše u utakmici Evrolige protiv Lokomotive Kubanj.

Fudbaleri su dobili aplauz navijača, a reprezentativac Crne Gore kaže da im to mnogo znači.

"Dobili smo aplauz koji nam mnogo znači i jasnu poruku. I navijači, i mi želimo titulu", kazao je Kasalica.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC