• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Što dalje od gola, što manje prekida

Po tom receptu fudbaleri Partizana trebalo bi da zaustave igrače Jagodine, pobijede i izađu iz rezultatske krize, smatra trener crno-bijelih.

 Rašović: Što dalje od gola, što manje prekida Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana na dvonedjeljnu pauzu u prvenstvu otišli su sa porazom od Vojvodine u Novom Sadu i remijem sa Javorom u Beogradu.

I pored neuspjeha u posljednje dvije utakmice crno-bijeli su ostali na vodećoj poziciji Jelen Superlige, koju dijele sa Čukaričkim, a trener Vuk Rašović smatra da nedjeljnom utakmicom sa Jagodinom (15.00) njegova ekipa ulazi u seriju mečeva koji mogu da riješe pitanje jesenjeg prvaka.

"Meč u Jagodini je prvi od četiri veoma bitna u seriji duela koji mogu da odluče neke stvari, što se tiče polusezone. Idemo na to gostovanje da pokažemo da smo izašli iz krize rezultata koja nas je uhvatila i da pokušamo da ostanemo na prvom mjestu", rekao je Rašović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je ocijenio da ekipa aktuelnog osvajača Kupa Srbije "voli da igra fudbal" i da ne očekuje da će se domaćin braniti.

"Ne čeka nas lak posao. Jagodina igra veoma dobro kod kuće i uz svoju publiku dobro parira i Partizanu i Crvenoj zvezdi. Veoma su nezgodni u prekidima, imaju visoke igrače, tako da je to dio o kojem moramo da vodimo računa", kazao je Rašović.

Trener crno-bijelih je naveo da je ekipa "izvukla pouke" iz duela sa Vojvodinom u Novom Sadu, kada je dva gola primilia poslije prekida.

"Trudićemo se da budu što dalje od našeg gola i da bude što manje prekida, da ne dozvolimo da dođemo u probleme".

Rašović je dodao da će se njegova ekipa truditi da napadne i da dođe do svoje igre.

"Igraćemo napadački, trudićemo se da pravimo šanse i da pokušamo da dođemo do igre, što nam je prioritet. Ako ispravimo stvari koje nisu bile dobre u prethodnim utakmicama, možemo da očekujemo kontinuitet rezultata", smatra strateg crno-bijelih.

Rašović je rekao da nema povreda i da će moći da računa na sve igrače.

Partizan će gostovati u Jagodini u nedjelju od 15.00.

Dodić: Poseban motiv protiv Partizana
Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegova ekipa ima veliki motiv da pobijedi Partizan, koji je prošle sezone u oba meča slavio sa po 1:0, golovima u finišu prvog poluvremena.

"Sve što radimo, radimo kako bismo pobijedili u svakoj utakmici, a poseban motiv imamo protiv šampiona i lidera prvenstva, jer ta tri boda, osim što nas približavaju na dva od njih, daju i pečat samopouzdanja", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC