• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno: Jagodina prijeti Partizanu!

Da će biti teško to svi znaju, ali da će "ćurani" protiv Partizana ići na tri boda je malo poznat podatak. Ostaje samo da ga potvrde na terenu!

 Konačno: Jagodina prijeti Partizanu! Izvor: MONDO

Šampion Srbije u nedjelju gostuje pod Đurđevim brdom, na stadionu gdje se tradicionalno do posljednje kapi znoja muči za bodove. Partizan će i 20. oktobra teško stići do željenog rezultata u Jagodini, a u to uvjerava Mladen Dodić.

Trener "ćurana" najavljuje ofanzivnu igru svog tima, koji će protiv "parnog valjka", prvi put javno, imati za cilj TRI BODA!

Vjerovali ili ne, poslije Crvenoj zvezdi (Bogić Bogićević kao trener Javora u avgustu), našao se i prvi srpski trener, a da nije iz Vojvodine i Zvezde, da prijeti višestrukom uzastopnom prvaku države.

"Sve što radimo je s ciljem da dobijemo svaku utakmicu, a poseban motiv imamo protiv šampiona i lidera prvenstva Partizana", najavljuje Dodić derbi devetog kola Superlige.

Ulogu favorita nije mogao da preuzeme na pleća svog tima.

"Svjesni smo da će to biti neizvjesna i veoma teška utakmica budući da smo mi u odličnoj formi, a Partizan želi da potvrdi vođstvo na tabeli", izjavio je Dodić na redovnoj konferenciji za medije.

On je naveo da bi eventualni trijumf nad crno-bijelima donio Jagodincima dodatno samopouzdanje u nastavku sezone.

"S obzirom na dešavanja u dosadašnjem toku prvenstva, izgleda da je svaka utakmica derbi, tako je i protiv Partizana. Nama bi mnogo značilo da pobijedimo i približimo se lideru na dva boda, što bi bilo veliko ohrabrenje pred nova iskušenja", konstatovao je šef stručnog štaba Jagodine, izrazivši uvjerenje da će Beograđani u nedjelju istrčati u najjačem sastavu.

"Prošle godine je ovdje bio pravi derbi, Partizan je dobio utakmicu sa 1:0, a mi smo sada željni revanša. Takođe očekujemo da će utakmica biti odigrana u sjajnom ambijentu, slično kao 15. oktobra na meču između reprezentacija Srbije i Makedonije. Želimo da u fudbalskom spektaklu damo sve od sebe i očekujem tri boda", poručio je Dodić.

Prvotimac Jagodine Filip Arsenijević takođe vjeruje u uspjeh svog tima, istakavši da je protiv Partizana pobjeda "imperativ".

"Očekuje nas veoma teška utakmica, obostrano značajna za obje ekipe. Partizan će poslije par slabih rezultata pokušati da se vrati na pravi kolosijek, dok bi se mi pobjedom popeli na sam vrh tabele, što nam je cilj i što su nam ambicije u ovom prvenstvu", rekao je Arsenijević.

Fudbaler "ćurana" upozorio je da na Partizan "ne treba trošiti mnogo riječi".

"Ako trenutno i nisu u željenoj formi, činjenica da su prvi na tabeli dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Ipak, mi smo imali dvije nedjelje da se pripremimo za ovu utakmicu, motiv nam sigurno neće manjkati", kazao je Arsenijević, podsjetivši da je Jagodina posljednjih šest utakmica bez poraza.

"Želimo da nastavimo u tom ritmu. Mnogo bi nam značilo da navijači dođu u što većem broju i podrže nas na ovoj važnoj utakmici", zaključio je Arsenijević.

Meč između Jagodine i Partizana igra se u nedjelju na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom sa početkom od 15 sati.

(MONDO/Agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC