• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Ništa od Mandarića?

List "Sport" piše da će novi predsjednik Vojvodine biti preduzetnik Zoran Šćepanović. "Dnevnik" tvrdi nešto slično.

 VOJVODINA: Ništa od Mandarića? Izvor: MONDO

Ko će biti novi predsjednik FK Vojvodina? Da li će uopšte biti novog predsjednika? Ko ima petlju i prije svega moć da nađe neophodan novac da se uhvatiti u koštac sa problemima?

Novosadski "Dnevnik" je prije nekoliko dana pompezno najavio dolazak Milana Mandarića, uspješnog biznismena koji je karijeru izgradio na zapadu i koji je bio vlasnik nekoliko engleskih klubova.

Ali, izgleda da od toga, bar, za sada nema ništa.

Jer je "Dnevnik" u izdanju od subote objavio fotografiju na kojoj su dvojica novosadskih privrednika Zoran Šćepanović i Mirko Dubroja u restoranu zajedno sa reporterom tog lista, a uz nju je objavio i tekst u kojem navodi da su obojica spremni da pomognu klubu.

To se donekle razlikuje od onoga što je napisao Sport", koji kategorično tvrdi da će Šćepanović biti novi predsjednik Vojvodine, a da će Dubroja i Minja Bolesnikov biti u njegovom timu.

Evo šta piše "Sport":

"Ugledni novosadski biznismen Zoran Šćepanović biće novi predsjednik Vojvodine, a njemu uz rame, na funkciji potpredsjednika kluba još dvojica privrednika - Minja Bolesnikov i Mirko Dubroja. Njih trojica, kao dokazani 'vojvodinaši, u proteklom periodu su iskoristili svoje kontakte i ugled u poslovnom svijetu i mnogo učinili na pripremi izlaska iz krize novosadskog superligaša".

Taj list još dodaje i da je "oformljen pul sponzora" koji će doprinijeti da kasa kluba bude odblokirana.

"Dnevnik", pak, takođe pominje ovu trojku kao izvjesnu, odnosno kao ljude koji bi trebalo da imaju najvažniju ulogu u budućnosti Vojvodine, ali uz citiranje reči Šćepanovića i Dubroje da ne žele da preuzmu klub, već da pomognu.

"Dogovorili smo se u samo pet riječi i složili da ni jedan od nas nema ambiciju da bude predsjednik kluba, ali da smo više nego spremni da pomognemo u ovoj ni malo lakoj situaciji. Našli smo se kao višegodišnji prijatelji i saglasili se o svemu o čemu smo pričali, prije svega o tome da ravizorska kuća mora da pregleda papire u klubu, kako bismo tačno saznali koliko su njegova dugovanja. Želja nam je i da vrata Vojvodine budu širom otvorena ljudima iz Novog Sada, Vojvodine i Srbije i da budemo prepoznatljivi po tome da smo gospodski klub", rekao je Dubroja za "Dnevnik".

Na njegove riječi nadovezao se Zoran Šćepanović:

"Saglasili smo se da je Vojvodini potrebno transparentno vođenje, ali i o tome da ni jedan od nas nema pretenzije da bude predsjednik. Ipak, spremni smo da budemo prvi među jednakima, jer posao koji slijedi sigurno nije za samo jednog čovjeka, već za ekipu ljudi koji hoće da rade i ulože puno truda".

Sadašnji predsjednik Vojvodine Balša Butorović, koji je naslijedio klub od pokojnog oca Ratka, probao je da napravi tim koji bi klubu donio bolje dane. Njegove ideje nisu prošle, ali to ne znači i da će se on povući sa mjesta predsjednika.

Ako, pak, bude povukao takav potez predstojeća Skupština Vojvodine trebalo bi da da mnoge odgovore.

Ali, ona još nije zakazana...

(MONDO, foto: Dnevnik/S. Šušnjević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC