• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović ljut

Trener Crvene zvezde rekao da je zadovoljan ubjedljivom pobjedom nad Novim Pazarom u devetom kolu Superlige Srbije, ali je ljut zbog primljenog gola.

 Stojanović ljut Izvor: MONDO

"Bilo je veoma važno da se pobijedi Novi Pazar i stvarno je bilo odlično, ali je bilo i momenata gdje nismo izgledali kako je trebalo. Nisam zadovoljan primljenim golom, jer ne smijemo da se opuštamo ni u kom trenutku, šta više, ljut sam zbog toga", rekao je Stojanović novinarima poslije utakmice.

Zvezda je pred oko 6.500 gledalaca na svom stadionu pobijedila Novi Pazar rezultatom 5:1, uz po dva gola Abiola Daude i Dragana Mrđe i jedan kapitena Nenada Milijaša.

"Raduje me forma Daude i Mrđe, realizacija je bila i više nego odlična i nadam se da će što duže nastaviti u tom ritmu", rekao je Stojanović i čestitao Milijašu na 50. golu u dresu Zvezde.

Na pitanje novinara da li je osjetio inat i jedinstvo kod igrača, trener je kazao da to ne smije da se gleda kao revanšizam.

"Ne smijemo na to da gledamo kao na revanšizam. Moramo da radimo ono zbog čega smo dovedeni ovdje. Vidio sam da su igrači složni u namjeri da daju sve od sebe", kazao je trener crveno-bijelih.

Za Zvezdu je protiv Novog Pazara debitovao peruanski štoper Migel Arauho.

"Arauho je odigrao solidno, bio je siguran i nije griješio. Međutim, dvaput je ušao u rizik, driblao je, što ne smije da se radi. Bolji napadači bi to iskoristili i to treba da se svede na minimum", rekao je Stojanović.

Igrači Zvezde pred početak drugog poluvremena su ranije izašli na teren, a Stojanović je kao razlog za to naveo da "aktiviraju tijelo, kako ne bi 'pali' u vakuum kao što umiju na početku drugog poluvremena".

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da je njegova ekipa doživjela tragičan poraz.

"Tragično, veoma težak poraz. Nije lijepo reći, ali planirali smo ovaj poraz, jer nismo mnogo očekivali od ove utakmice, osim da se prikažemo u dobrom svjetlu. Sami sebi smo davali golove u prvom poluvremenu", rekao je Milanović.

Crveno-bijeli trenutno u Superligi Srbije zauzimaju treće mjesto sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na devetom sa 10. Zvezda će se u sljedećem kolu sastati u Nišu s Radničkim, dok će Novi Pazar dočekati Donji Srem.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC