• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Pravedna podjela bodova

Trener Borca Dragan Jović poslije remija sa Širokim Brijegom 2:2 rekao da je ovim rezultatom zadovoljena pravda. Žaliće za propuštenim prilikama.

 Jović: Pravedna podjela bodova Izvor: MONDO

Derbi 12. kola Premijer lige odigrali su Borac i Široki Brijeg na Gradskom stadionu u Banjaluci i poslije odličnih 90 minuta podijelili bodove.
Lider na tabeli tako je upisao prvi remi na svom terenu, a trener Borca Dragan Jović poslije meča rekao je da ne može biti nezadovoljan i da su gosti zasluženo osvojili bod.

„Na kraju smo mi prokockali te neke šanse. Široki je sigurno na otvaranju utakmice bio bolji, imao nekoliko prilika, mi smo imali sreće da iz dominacije dođemo do vođstva, odemo na poluvrijeme sa prednošću. Kordić je u drugom dijelu zaista odličnim golom poravnao tako da Široki potpuno zasluženo nosi bod. Čestitao bih igračima obje ekipe na odličnoj utakmici, borbenosti , pristupu i fer pleju i kolegi Musi koji je odlično skenirao naš tim, oslično postavio igru. Mi smo znali da će se Široki postaviti jako ambiciozno, da hvata priključak za Evropom, da im je ovo jedna od prilika, tako je izgledalo to prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme je možda skromnije sa šansama, mi smo stisnuli pred kraj pokazali i da pored svih problema imamo tu fizičku spremu na zavidnom nivou, međutim, pad koncentracije u ključnim trenucima i nismo dali gol“, rekao je Jović o utakmici i dodao da je remi najpravedniji ishod.

„Bez obzira na te naše promašene prilike mislim da je pravda u večerašnjoj utakmici zadovoljena i sa sportskog aspekta gledano šteta bi bila da široki nije osvojio bod, a nama ostaje žal što večeras smo odigrali tu prvu neriješenu utakmicu, ali kako je ona odigrana protiv vrlo kvalitetne ekipe Širokog ne možemo biti nezadovoljni. Zahvalio bih se i publici koja ej došla u velikom broju i ta njihova rekacija kada su obje ekipe ispratili aplauzima govori o večerašnjoj utakmici“
.

Ekipa Borca u ovaj meč ušla je poslije nimalo ugodne sedmice i burnih dešavanja u klubu a gotovo do posljednjeg trenutka nije se znalo da li će se utakmica uopšte igrati. Zbog svega toga Jović ističe da mu je ovo bila najteža priprema za neku utakmicu otkako je u klubu.

„U pripremi same utakmice jednostavno nismo bili maksimalno koncentrisani na Široki Brijeg, nažalost, a radi se o jako kvalitetnoj ekipi. Ovo naravno ne umanjuje ovaj bod Širokog. Nisam otkako sam došao u Borac imao težu pripremu utakmice, međutim, evo juče su se neke stvari poredale kako treba. Predsjednik kluba došao je u pravi trenutak na trening, podigao atmosferu, to se odrazilo i na kvalitet naše igre, ali ostaje žal za propuštenim prilikama. Realizacija nas je išla u prethodnim kolima, sad nas nije išlo i to se dešava to je fudbal, ali drago mi je da smo kreirali prilike“, rekao je Jović.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC