• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Promašivali smo ali i imali sreće

Trener Širokog Brijega Slaven Musa čestitao igračima svoje ekipe i Borca i istakao da je njegova ekipa igrala dobro, ali i imala sreće.

 Musa: Promašivali smo ali i imali sreće Izvor: MONDO

„Utakmica je bila izvanredna i sa jedne i sa druge strane, ekipe su se nadigravale i igrale za gol više. Danas su postignuta četiri pogotka. M smo u Banjaluku došli da pokušamo iznenaditi , na kraju krajeva da pokušamo pobijediti, vjerovali smo da imamo kvalitet. Mislim da smo u dosta dobrom dijelu utakmice bili ravnopravni u pojedinim trenucima čak smo imali i bolje prilike, mada je na kraju nas sreća malo pomazila, te dve-tri prilike što je Borac imao u završnici, to nismo primili, a ranije smo primali. Imali smo i par izmjena u ekipi, vidjeli ste umjesto Bilobrka branio je Soldo i obavio je svoj zadatak odlično, Zadro je odigrao prvu utakmicu od dolaska u Široki Brijeg“, rekao je Musa poslije remija 2:2 sa Borcem u Banjaluci.

„Čestitam svojim igračima na borbenosti i dosta dobroj utakmici. Na kraju krajeva Borac je pokazao zašto je prvi. Pokazao je i individualni kvalitet i ekipno, tako da ste mogli uživati“, dodao je Musa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC