• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Pekarić imao potres mozga

Štoper Novog Pazara na meču protiv Crvene zvezde zaradio žestok udarac u duelu sa golmanom Bajkovićem zbog kojeg je završio u Urgentnom centru.

 NOVI PAZAR: Pekarić imao potres mozga Izvor: MONDO

Nino Pekarić moraće strogo da miruje neko vrijeme.

Poslije "nokauta" golmana Bobana Bajkovića na duelu Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu, Pekarić je zadobio lakši potres mozga. On je u 25. minutu meča iznet sa terena, a zatim je prebačen u Urgentni centar.

Fizioterapeut Novog Pazara Jasmin Džogović izjavio je da je Pekarić sve vrijeme bio u svjesnom stanju, iako je na terenu poslije žestokog udarca u petercu Zvezde izgledalo kao da je korpuletni štoper na kratko izgubio svijest.

"Pekarić je sve vrijeme bio u svjesnom stanju, iako blago dezorijentisan. Urađena mu je potpuna dijagnostika, konstatovan je lakši potres mozga, a zbog ponovljenog udara stavljena mu je 'kragna' i određeno strogo mirovanje. Pušten je na kućno liječenje, a nadamo se da će se brzo oporaviti i početi sa treninzima", izjavio je Džogović.

Pekarić je drugi put za kratko vrijeme zadobio potres mozga. On se i u 6. kolu, nepunih mjesec dana ranije na duelu sa Javorom, sudario sa protivničkim igračem Vukom Sotirovićem i već poslije 15 minuta napustio je teren i kolima hitne pomoći prebačen je u bolnicu. Ljekari su mu i tada konstatovali potres mozga, pa je zadržan u bolnici na ispitivanju.

Novi Pazar poražen je u 9. kolu Superlige u Ljutice Bogdana sa 5:1.

(MIONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC