• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović i Dodić: Penal sve promijenio!

Treneri Partizana i Jagodine se složili da je centralni detalj meča pod Đurđevim brdom bio neiskorišćeni penal domaćeg tima.

 Rašović i Dodić: Penal sve promijenio! Izvor: MONDO

Partizan se iz Jagodine vraća kao lider Superlige Srbije, kao jedina ekipa je poslije devet kola uspjela da osvoji 20 bodova.

Posljednja tri upisana su na "vrućem" terenu pod Đurđevim brdom. Ubjedljivih 3:0, ipak, nisu realan pokazatelj dešavanja na terenu, ali je trijumf igrača Partizana sasvim zaslužen.

Crno-bijeli su svaku grešku protivnika znali da kazne.

"Mnogo smo željeli ovu pobjedu, pripremali smo se dvije nedjelje i uspjeli smo. Mislim da se vidi pomak u igri Partizana i vjerujem da će iz utakmice u utakmicu do kraja prvenstva biti bolje", rekao je strateg Partizana Vuk Rašović.

Mladi stručnjak je svjestan da je poslije pola sata igre meč mogao da ode u suprotnom smjeru.

"Moramo da naglasimo da je utakmica mogla da ode u drugom smjeru, ali to je fudbal. Poslije penala, mi smo iskoristili naše šanse, postigli golove na vrijeme i zasluženo pobijedili", ocijenio je Rašović.

I šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić morao je da čestita boljem timu.

"Kazna za promašeni penal je bila surova, dovoljan je podataka da smo bili bliži da prvi postignemo gol i duel uvedemo u druge tokove. Nismo smjeli da dozvolimo da takav promašaj utiče na nas", izdvojio je Dodić ključni momenat posljednjeg meča 9. kola.

"Partizan je na vrijeme postigao drugi gol i s njim mnogo toga riješio. Jagodina je krenula na sve ili ništa i dobila ništa. Drugim poluvremenom ne mogu da budem zadovoljan, prvo je bilo dobro do tog promašaja sa penala. Imali smo neshvatljiv pad. Moramo da čekamo drugu priliku da na ovom stadionu pobijedimo Partizan i da postignemo gol", rekao je Dodić.

Jagodina je prekinula seriju utakmica bez poraza, dok je Partizan poslije remija sa Javorom i neuspjeha u Novom Sadu stigao do tek druge pobjede na gostovanjima ove sezone.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC