• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Vila Park ostao u magli dima VIDEO

Totenhem slavio u Birmingemu protiv Aston Vile 2:0. Navijači gostiju proslavljajući vodeći gol Taunsenda pogodili sudiju dimnom bombom u leđa.

 PREMIJER: Vila Park ostao u magli dima VIDEO Izvor: MONDO

U jedinoj utakmici 8. kola Premijer lige igranoj u nedjelju (posljednji meč ove runde između Kristal Palasa i Fulama igraće se u ponedjeljak) sastali su se Aston Vila i Totenhem, a tri boda otišla su u London.

"Pijevci" su opravdali ulogu favorita i slavili 2:0. Pobjedom su se popeli na diobu četvrtog mjesta sa Mančester sitijem, dok Aston Vila ima isti broj bodova kao Svonsi i VBA. Te tri ekipe nalaze se od 11. do 13. mjesta.

Totenhem je bio mnogo bolji od Aston Vile i zasluženo slavio golovima Androsa Taunsenda u 31. i Roberta Soldada u 69. minutu.

Taunsend je svoj prvi pogodak u dresu "pijevaca" upisao uz mnogo, mnogo sreće. Centrirao je sa desne strane, ali ni Roberto Soldado, ni Luis Holtbi nisu uspjeli da zahvate loptu. Ipak, svojom rekacijom dovoljno su omeli golmana Breda Guzana koji nije stigao da na vrijeme reaguje.

Amerikanac se nešto kasnije iskupio fantastičnom intervencijom poslije šuta Taunsenda sa ivice kaznenog, kao i u 50. minutu kada je još jednom "paradom" zaustavio udarac Paulinja.

Pogodak Taunsenda bio je povod za neshvatljiv potez navijača gostiju. Radujući se, gađali su pomoćnog sudiju dimnom bombom i uspjeli da ga pogode u leđa. Da glupost bude veća, "dimnjak" je bio plav, što nema nikakve veze sa bojama Totenhema.

Srećom, arbitar Dejvid Brajan mogao je da nastavi da sudi...

Pogledajte...

Po završetku utakmice policija Zapadnog Midlandsa saopštila je da su uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su učestvovali u ovom incidentu.

"Dva muškarca starosti 25 i 47 godina uhapšena su nakon incidenta na Vila Parku", navodi se u saopštenju.

Konačnih 2:0 postavio je Roberto Soldado svojim prvim premijerligaškim golom iz igre (prethodna dva postigao je sa bijele tačke). Uporni Španac uspio je da primora defanzivce Aston Vile na grešku, a potom je rutinski realizovao sjajno dodavanje Paulinja.

Aston Vila ni ovaj put nije uspjela da prekine negativan niz koji ima na svom terenu. Primili su pogodak u posljednjih 15 mečeva Premijer lige, od kojih su u čak 10 poraženi.

(MONDO, Foto: Foto: Beta/AP/Alastair Grant)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC