• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosanović spasava Olimpiju

Kosanović preuzeo ljubljanski klub koji ima evidentnu krizu rezultata. Ugovor potpisan do kraja sezone.

 Kosanović spasava Olimpiju Izvor: MONDO

Milorad Kosanović novi je trener ljubljanske Olimpije.

Bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde i Vojvodine pokušaće da pokrene usnule "zmajčeke", koji su ispali iz borbe za titulu, a smeši im se ona za opstanak u najjačem rangu slovenačkog fudbala.

Kosanović se sve dogovorio u nedjelju, a u ponedjeljak je već odradio prvi trening sa novim klubom sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

"Jedan poziv predsjednika Rastodera bio je dovoljan da prihvatim izazov, pogotovo što je riječ o Olimpiji koja uvijek ima najviše ambicije. Sve se odigralo brzo, jer me već u srijedu očekuje Kup meč sa Domžalama od kojih je Olimpija u prvenstvu poražena 3:0", rekao je Kosanović, a prenose "Novosti".

Lider slovenačkog šampionata Maribor ima čak 13 bodova više od Olimpije. Kosanović ističe da je najbitnije da se prvo zaustavi serija poraza, a za to, kako je rekao, postoji potencijal u zanimljivim i talentovanim igračima.

"Uz iskusne poput Radosavljevića, Nikezića, Ivelju, vjerujem da je to dovoljno dobar potencijal da se nadoknadi propušteno. Ono što je prošlo ne možemo da vratimo, dobar rezultat u Kupu dao bi nam krila za ubuduće. Nema predaje, Olimpija zaslužuje da bude u vrhu slovenačkog fudbala i sve ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve", naglasio je srpski trener.

Kosanović je pored Zvezde i Vojvodine trenirao još Vuhan, Dalijen, Šanksija, a bio je selektor Malte i mlade selekcije Srbije i Crne Gore.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC