• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Znamo da nas uprava ne podržava

Ninković otkrio da se niko od članova rukovodstva nije obratio igračima poslije pobjede nad Novim Pazarom. Samo Zoran Stojadinović.

 Ninković: Znamo da nas uprava ne podržava Izvor: MONDO

Poslije prepiske saopštenjima na liniji "fudbaleri-uprava", pa lomljenja automobila igrača na službenom parkingu, u Crvenoj zvezdi je zavladala tišina.

U iščekivanju klupske Skupštine, ne postoji komunikacija između podijeljenih frakcija, pa ni između čelnika i fudbalera.

To je u intervjuu "Sportskom žurnalu" potvrdio vezista Miloš Ninković, jedan od predvodnika aktuelne generacije.

Na pitanje da li je neko iz uprave kluba posjetio svlačionicu poslije ubjedljive pobjede nad Novim Pazarom, odgovorio je odrično.

"Još se nismo vidjeli. Izuzev sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji je tu. Znamo da trenutno nemamo podršku uprave. Bez obzira na to, naš cilj i zadatak je poznat. Učinićemo sve da sami dođemo do cilja i osvojimo titulu", rekao je Ninković.

Njegovim riječima još jednom je potvrđen duboki procjep između struktura kluba, koji je postao upadljiv i prošle nedelje, kada čelnici nisu (ni saopštenjem) javno osudili razbijanje automobila fudbalera na parkingu kraj terena.

Ni pogled na tabelu ne stvara pozitivan utisak za zvezdaše, jer njihovi ljubimci imaju imperativ pobjede u svakoj utakmici, zbog zaostatka za Partizanom i Čukaričkim.

Poređenja radi, ni Dinamo Kijev, Ninkovićev bivši klub, ne blista ove sezone. Poslije 13. kola zauzima tek petu poziciju na tabeli.

Bivši reprezentativac ipak je naglas konstatovao osnovnu razliku između Dinama i Crvene zvezde.

"Postoji velika razlika. U Kijevu svakog prvog u mjesecu svi dobijaju platu. Postoji šest vrhunskih terena za trening. Onda je potpuno logično da su za loše rezultate jedini krivci igrači i stručni štab".

U takvoj atmosferi, svi u Ljubice Bogdana dočekuju petak i sjednicu najvišeg klupskog tijela.

"Iskreno se nadam (da će poslije sjednice Skupštine kluba biti stabilizovana situacija). Mnogo bih volio da se to desi. Ne zavisi ništa od nas igrača, ali bilo bi odlično da se konačno srede sve stvari".

Poslije toga, crveno-bijele očekuju utakmice protiv niškog Radničkog i Partizana.

"Uključujući i utakmicu u Kupu, protiv Radničkog iz Kragujevca, to su presudni mečevi, rekao bih i za cijelu sezonu. Jako važna nedelja je pred nama. Potrebne su nam tri pobjede".

Na konstataciju da Radnički teško gubi utakmice, posebno u Nišu, odgovorio je: "Brine me samo naša igra".

"Sebi smo najveći rivali. Znamo kako do uspjeha na strani, pobedili smo već u Kragujevcu i Kruševcu. Dobro, protiv Napretka smo imali i malo sreće. Važno je da budemo pravi i onda dobar rezultat neće da izostane", podvukao je Ninković.(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC