• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola i Tito uz kaficu o nesuglasicama

Dvojica trenera, prijatelja koji su u međuvremenu zaratili preko medija, konačno se srela i popričala o svemu.

 Gvardiola i Tito uz kaficu o nesuglasicama Izvor: MONDO

Dugo najavljivan sastanak Pepa Gavrdiole i Tita Vilanove konačno se dogodio u ponedjeljak.

Bivši treneri Barselone, veliki prijatelji, koji su u međuvremenu zaratili preko medija, našli su se u Gvardiolinoj kući i očigledno popričali o svim nesuglasicama koje su postojale između njih dvojice, a koje su u velikoj mjeri kreirali mediji u Španiji.

Gavrdiola je u ponedjeljak, u popodnevnim časovima, privatnim avionom iz Minhena sletio na aerodrom "El Prat" u Braseloni. Nakon što je u gradu završio privatne poslove, oko 15 sata došao je do svoje kuće. Nedugo zatim, sa svojim Porše Kaenom pojavio se i Tito Vilanova. Očigledno da su se dva prijatelja u međuvremenu dogovorila da se nađu i obave razgovor.

O čemu su pričali ostaće tajna, ali spekuliše se da je tema razgovora bio njihov sukob preko medija i da je svako iznio svoje viđenje pomenutog skandala.

Vilanova je napustio kuću oko pola šest, a samo pet minuta kasnije to je učinio i Gvardiola. Trener Bajerna se još jednim privatnim letom vratio u Minhen.

Vilanova je bio Gvardiolinim pomoćnik u Barseloni i za to vrijeme između njih dvojice razvilo se veliko prijateljstvo. Ali, Vilanova se požalio da ga je Gvardiola samo jednom posjetio dok se liječio u Njujorku od kancera, iako je Pep u to vrijeme živio u tom gradu.

Gvardiola je bio bijesan na predsjednika Barselone Sandra Rosela, koga je optužio da je iskoristio Titovu bolest kako bi ga povrijedio.

"Koristili su bolest Tita Vilanove da me povrede. To nikada neću zaboraviti. To je bio urađeno na veoma ružan način, bez stila", rekao je mladi, ali već iskusni stručnjak.

"Posjetio sam Tita u Njujorku, a nisam to činio češće jer sam bio spriječen. Rosel je pokazao vrlo loš ukus", izjavio je Gavrdiola.

Brzo je uslijedio Titov odgovor:

"Mora da je mislio kako je bolje za obojicu da se ne viđamo. Ali, bio mi je potreban u tim trenucima, prijatelj mi je. U toj situaciji drugačije bih se ponio. Čuo sam što je Pep rekao, iznenadio me. Mislim da me niko od čelnika Barselone nije iskoristio kako bi njega napao".

Ostaje nam da vidimo kakvi će sada odnosi biti između Gvardiole i Tita poslije njihovog sastanka u Barseloni.

(MONDO, foto: Beta/AP/Felix Hoerhager,dpa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC