• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galati pobjeda u derbiju

Prekinuta utakmica Bešiktaš - Galatasaraj zbog upada domaćih navijača na teren, očekivano, registrovana pobjedom gostiju.

 Galati pobjeda u derbiju Izvor: MONDO

Veliki turski derbi Bešiktaša i Galatasaraja koji je prije mjesec dana prekinut zbog nereda navijača, registrovan je službenim rezultatom 3:0 za šampiona Turske, Galatasaraj.

Fudbalski savez Turske saopštio je da je Izvršni odbor tu odluku donio većinom glasova, kao i da se pobjeda Galatasaraja "podrazumijevala".

Gradski derbi Istanbula prekinut je u sudijskoj nadoknadi pri rezultatu 2:1 za Galatasaraj.

Više stotina navijača je ušlo na teren kada je fudbaler gostiju Felipe Melo dobio crveni karton. Igrači oba tima morali su da napuste teren i da odu u svlačionice.

Po navodima turskih medija ovaj incident bio je i politički motivisan, s obzirom na parole koje su tom prilikom uzvikivali navijači Bešiktaša. Oni su se, inače, sukobljavali sa policijom tokom proljećnih protesta na ulicama Istanbula...

Bešikaš je, prvobitnom odlukom, kažnjen sa četiri utakmice igranja pred praznim tribinama, ali je ta odluka kasnije promijenjena i odlučeno je da utakmicama mogu da prisustvuju žene i djeca.

Pobjedom za "zelenim stolom" aktuelni šampion Galatasaraj preuzeo je šesto mjesto na tabeli prvenstva Turske sa šest bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom, a tri za drugoplasiranim Bešiktašom.

(MONDO/agencije, foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC