• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores: Vrištao sam na Azara!

Fernando Tores priznao je da je "vrištao" kako bi izmolio pas od Edena Azara za "het-trik", ali da mu je drago što se i Belgijanac upisao u strelce.

 Tores: Vrištao sam na Azara! Izvor: MONDO

Fernando Tores je vanserijski fudbaler, napadač koji prolazi kroz nestvarno dugu golgetersku krizu. Ona se sada već mjeri godinama, pa je Španac - nekad strah za protivničke golmane - sada često meta podsmijavanja.

Ali, izgleda da napadač Čelsija polako izlazi iz krize.

On je postigao prvi i drugi gol u pobjedi "plavaca" nad Šalkeom u sred Gelzenkirhena, a mogao je i treći, jer su Eden Azar i on bili sami u kontri dva na jedan...

"Vrištao sam sve vrijeme, vikao Edenu da mi doda, ali on je završio sam akciju i drago mi je jer je odradio sjajno to. Na kraju, potrebno je da Eden ostane u sjajnoj formi i da zadrži samopouzdanje"
, priznao je Tores poslije utakmice da bi mu prijalo da je postigao sva tri gola, ali da je i ovako srećan.

"Konkurencija među napadačima u Čelsiju je veoma jaka, ali i veoma zdrava. Svjesni smo svi da ima mnogo utakmica do kraja sezone i da je svako od nas dužan da bude spreman da pruži svoje najbolje kada se to od njega zatraži. Imamo mlad tim, novog menadžera i nove igrače. Potrebno je vrijeme da stvari dođu na svoje mjesto, ali vidim da napredujemo iz dana u dan".

Menadžer Žoze Murinjo objasnio je koliko je ovaj rezultat bio važan za Čelsi posle poraza od Bazela na svom terenu u prvom kolu.

"Kada prospete smeće (poraz od Bazela) morate da ga počistite i da ne ostane ni trunka", slikovito je opisao važnost pobjede u Gelzenkirhenu i dodao:

"Imamo dva meča kod kuće u naredna tri kola i u dobroj smo poziciji da završimo na prvom mjestu u grupi. Zato je ovo mnogo važna pobjeda za nas".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC