• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Navijači Borca, izvinite…

Trener Borca Dragan Jović izvinio se navijačima crveno-plavih poslije debakla od Zrinjskog u Mostaru (4:0) i dodao da njegova ekipa mora izvući pouke.

 Jović: Navijači Borca, izvinite… Izvor: MONDO

"Plemići" su do nogu potukli Borac (4:0) u prvoj utakmici osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine i praktično već prošli među osam najboljih timova najmasovnijeg takmičenja iako se revanš igra tek za 13 dana u Banjaluci.

"Zrinjski je cijelim tokom meča bio bolji tim, diktirao je tempo utakmice, bio rastrčaniji, kvalitetniji i svježiji. Raspolažu sa većim brojem kvalitetnih igrača za čiju igru nismo imali odgovor", priznao je Jović lokalnim medijima da je kvalitet bio apsolutno na strani domaćina.

Ali, prema njegovom mišljenju ovakvi porazi nekad dobro dođu ekipi kako bi se izvukle pouke i uradila dobra analiza pred nastavak takmičenja uporedivši susret sa Zrinjskim sa situacijom poslije prvenstvenog poraza od Veleža (3:0).

"Poraženi smo nedavno i od Veleža, pa smo kasnije napravili dobru seriju rezultata. Znali smo da ćemo upasti u krizu kada dođe ritam srijeda - subota, ali smo u Mostaru teško poraženi zbog čega se ovim putem izvinjavam navijačima".



Njegov kolega sa klupe Mostaraca, Branko Karačić oduševljen je ubjedljivim trijumfom, a posebno što njegovi izabranici nisu nijednom kapitulirali u meču sa liderom Premijer lige BiH.

"Igrali smo dopadljivo, a publika je sve to redovno nagrađivala aplauzima sa tribina. Oduševljen sam činjenicom da smo pobijedili i uz to nismo primili gol. Trijumf nad Borcem nam daje veliku nadu i podstrek za dalji rad“,
rekao je Karačić.

(MONDO, foto: Hercegovina.info)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC